«Νίπτει τας χείρας του» το Μαξίμου για ΝΔ – ΚΙΝΑΛ: Τους παραδίδουμε στη χλεύη των πολιτών
Σκωπτική ήταν η απάντηση του Μεγάρου Μαξίμου  στις αντιδράσεις της Νέας Δημοκρατίας και του ΚΙΝΑΛ για το σκάνδαλο Novartis. Κατηγορεί τα δύο κόμματα πως «υπερασπίζονται τη γραμμή της παραγραφής του αδικήματος της δωροδοκίας» ενώ την ίδια στιγμή δηλώνει απηυδισμένος με τη στάση τους και έτσι «τους παραδίδει στη χλεύη των πολιτών».

Xαρακτηριστικά, η ανακοίνωση του αναφέρει πως «η Νέα Δημοκρατία και το ΚΙΝΑΛ υπερασπίζονται τη γραμμή της παραγραφής του αδικήματος της δωροδοκίας υπουργών, εν μέσω δικαστικών εξελίξεων στο σκάνδαλο Novartis. Τώρα κατανοούν όλοι γιατί ο πρωθυπουργός στην ομιλία του στη Βουλή για τη Συνταγματική Αναθεώρηση κατήγγειλε τη σπουδή ΝΔ και ΚΙΝΑΛ να μην ψηφίσουν την ερμηνευτική δήλωση στο άρθρο 86 για την ευθύνη υπουργών».

Η ανακοίνωση συνεχίζει τονίζοντας πως «η μόνη έγνοια τους είναι τελικά να γλιτώσουν από ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες για τη Novartis, με το πρωτοφανές επιχείρημα ότι οι μίζες πήγαιναν σε υπουργούς στο πλαίσιο των καθηκόντων τους» και καταλήγει με το απαξιωτικό «τους παραδίδουμε στη χλεύη των πολιτών».

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook