«Να εξηγήσει ο Τσίπρας γιατί καλύπτει τον Μυλόπουλο», αναφέρει η ΝΔ

Η ΝΔ καλεί τον Αλέξη Τσίπρα για εξηγήσει  στους πολίτες γιατί καλύπτει τον Γιάννη Μυλόπουλο, ενώ παράλληλα του εξαπολύει και προσωπική επίθεση.

Σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του κόμματος επισημαίνει πως «ο εκλεκτός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, κ. Γιάννης Μυλόπουλος που με επιλογή του κ. Χρήστου Σπίρτζη είναι σήμερα πρόεδρος της Αττικό Μετρό, διώκεται από τη Δικαιοσύνη για δεύτερη φορά σε ένα μήνα καθώς εμπλέκεται σε νέο σκάνδαλο που αφορά τον τρόπο διαχείρισης ποσού 25 εκατ. ευρώ την περίοδο που ήταν πρύτανης στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης».

Η ΝΔ μάλιστα κάνει λόγο για προφανή συνενοχή του κ. Σπίρτζη καθώς εδώ και ένα μήνα που, όπως λέει, ζητεί την αποπομπή του από την Αττικό Μετρό παραμένει άφωνος. «Το ερώτημα είναι αν συνένοχος είναι και ο κ. Τσίπρας, καθώς αποκλείεται να μην έχει πληροφορηθεί ότι ένα εκλεκτό μέλος της ομάδας του, βαρύνεται πλέον με δύο ποινικές διώξεις και κλήθηκε εκ νέου ως κατηγορούμενος από τον Εισαγγελέα διαφθοράς. Ελπίζουμε ότι στη σημερινή Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Τσίπρας θα βρει λίγο χρόνο, ανάμεσα στα άλλα προβλήματα που τον απασχολούν, να εξηγήσει στους πολίτες γιατί η κυβέρνηση του καλύπτει τον κ. Μυλόπουλο» καταλήγει η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΝΔ.


Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook