Με ομιλία Τσίπρα ξεκινά το Ευρωπαϊκό Συνέδριο στην Αθήνα για το μέλλον της ΕΕ

Με ομιλία του πρωθυπουργού και προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, στις 6.30 το απόγευμα της Παρασκευής θα αρχίσουν οι εργασίες του ευρωπαϊκού συνεδρίου για το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στο ξενοδοχείο Wyndham στην Αθήνα, που διοργανώνουν ο ΣΥΡΙΖΑ και η Ευρωομάδα της Αριστεράς GUE/NGL.

«Το μέλλον της ΕΕ: προκλήσεις και προοδευτικές εναλλακτικές λύσεις», είναι ο τίτλος του διήμερου συνεδρίου. Οι εργασίες του αύριο θα αρχίσουν στις 11.30, θα διαρκέσουν μέχρι τις 21.30 και στις 6.30 θα μιλήσει ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης.

Στο Συνέδριο θα παραστούν και θα παρέμβουν οι δύο υποψήφιοι της Αριστεράς για τη θέση του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Violetta Tomic και Nico Cue. Θα μιλήσουν η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου, οι ευρωβουλευτές Δημήτρης Παπαδημούλης (αντιπρόεδρος Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου), Στέλιος Κούλογλου, Κωνσταντίνα Κούνεβα, οι βουλευτές Αννέτα Καββαδία, Τασία Χριστοδουλοπούλου, Κώστας Δουζίνας, ο γενικός γραμματέας του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού και οι Gabi Zimmer και Declan Kearney.


Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook