Μαξίμου: Κυριάκος Μητσοτάκης και ΝΔ καλύπτουν προκλητικά τον Νίκο Γεωργιάδη
Για προκλητική κάλυψη του Νίκου Γεωργιάδη από τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη κάνουν λόγο κυβερνητικοί κύκλοι μετά την πρωτόδικη καταδίκη του πρώην βουλευτή Κέρκυρας για ασέλγεια εις βάρος ανηλίκων επί πληρωμή.

«Η Νέα Δημοκρατία και ο κ. Μητσοτάκης όχι μόνο δίνουν συνέχεια αλλά επιμένουν να καλύπτουν προκλητικά τον Νίκο Γεωργιάδη, ακόμη και μετά την πρωτόδικη καταδίκη του για το ειδεχθές έγκλημα της ασέλγειας σε βάρος ανηλίκων επί πληρωμή.

Αντί να αποδοκιμάσουν τον σύμβουλο του κ. Μητσοτάκη και να τον απομακρύνουν, έχουν το θράσος να μιλούν για πολιτικό κανιβαλισμό και προσπάθεια πολιτικής εκμετάλλευσης της υπόθεσης, ξεχνώντας ότι είναι η ίδια η ΝΔ που φρόντισε να της προσδώσει πολιτικά χαρακτηριστικά, μέσα από την ένορκη στήριξη του κ. Γεωργιάδη από στελέχη της καθ’ όλη τη διάρκεια της δίκης», αναφέρουν κυβερνητικοί κύκλοι και συνεχίζουν: «Δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο από τον κ. Μητσοτάκη, που προέτρεπε τον κ. Γεωργιάδη, σύμφωνα με την απολογία του ίδιου να «καθίσει δύο τρεις μήνες» και να παραμείνει στο παρασκήνιο «κανονικά» στη θέση του, όπως και έγινε.

Φαίνεται πως ο κ. Μητσοτάκης, όταν πρόκειται για τους φίλους του, μπορεί να κάνει τα στραβά μάτια μέχρι και για αυτό το έγκλημα. Και να ζητάει φυσικά από τα φιλικά του Μέσα να αποσιωπήσουν την είδηση.

Αλήθεια, ο κ. Μητσοτάκης συμμερίζεται την άποψη του Γραμματέα της ΝΔ και άλλων στελεχών του που κάνουν λόγο για σκευωρία»;

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook