«Καμπάνια σπίλωσης και συκοφάντησης» καταγγέλλει η Αν. Ξεπαπαδέα
Η γενική γραμματέας Καταπολέμησης της Διαφθοράς, Αναστασία Ξεπαπαδέα, απαντά με καυστικό τρόπο στα δημοσιεύματα που τη θέλουν να είναι μέλος εργοληπτικής εταιρείας του πατέρα της που αναλαμβάνει μεταξύ άλλων και δημόσια έργα.

Η κα. Ξεπαπαδέα κάνει λόγο για «καμπάνια σπίλωσης και συκοφάντησης» και ξεκαθαρίζει ότι έχει παραιτηθεί από τη συγκεκριμένη επιχείρηση από τον Μάιο του 2015.

Αναλυτικά:

«Συνεχίζεται για τέταρτη μέρα και με μεγαλύτερη ένταση, μήπως και δημιουργηθεί αντιπερισπασμός για την υπόθεση Novartis, η καμπάνια σπίλωσης και συκοφάντησής μου από την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» και άλλα Μέσα παραπληροφόρησης.

Αφού απέτυχε η προσπάθεια να παρουσιαστώ ως στενή συνεργάτης ενός προσώπου, το οποίο μου είναι παντελώς άγνωστο και να εμφανιστώ ως δικηγόρος με επαγγελματική δράση δήθεν εις βάρος του δημοσίου, σήμερα μου αποδίδεται η ιδιότητα μέλους Διοικητικού Συμβουλίου οικογενειακής επιχείρησης, από το οποίο έχω παραιτηθεί το Μάιο 2015.

Αντιλαμβάνομαι ότι με το έργο της η Γενική Γραμματεία για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς έχει ταράξει τα ισχυρά οικονομικά συμφέροντα που ανενόχλητα λυμαίνονταν τη χώρα για δεκαετίες. Ενημερώνουμε τους κατ’ επάγγελμα λασπολόγους και τα πανικόβλητα αφεντικά τους, ότι δεν φοβόμαστε, δεν υποχωρούμε από τον αγώνα μας για κάθαρση του δημοσίου βίου. Ενάντια στα ιδιωτικά συμφέροντα των λίγων, προτάσσουμε το δημόσιο συμφέρον, το οποίο υπερασπιζόμαστε και θα υπερασπιζόμαστε επίμονα και αδιάκοπα, μέσα από τη δράση της Γενική Γραμματείας για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς.

Συνιστούμε ψυχραιμία και δύναμη. Δεν κάνουμε βήμα πίσω».

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook