Με βάση συγκεκριμένα ποσοτικά κριτήρια θα γίνει η αξιολόγηση των προϊσταμένων των μονάδων της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων, όπως προκύπτει από απόφαση του γγ Δημοσίων Εσόδων, Γιώργου Πιτσιλή. Στην απόφαση προσδιορίζεται και η διαδικασία ποιοτικής αξιολόγησής τους.

Πρόκειται για τους Προϊσταμένους Διεύθυνσης των υπηρεσιών Κέντρο Ελέγχου Φορολογουμένων Μεγάλου Πλούτου (Κ.Ε.ΦΟ.ΜΕ.Π.), Φ.Α.Ε Πειραιά, Γενικής Διεύθυνσης Φορολογικής Διοίκησης, Ελεγκτικής Υπηρεσίας Τελωνείων (ΕΛΥΤ) Αττικής, Γενικής Διεύθυνσης Τελωνείων και Ε.Φ.Κ., η θητεία των οποίων ολοκληρώνεται, μετά το τέλος του 2016.

Τα ποσοτικά κριτήρια με βάση τα οποία θα αξιολογηθούν είναι το πλήθος των υποθέσεων που ελέγχθηκαν και τα ποσά που βεβαιώθηκαν, καθώς και το ποσό είσπραξης από το σύνολο των ληξιπρόθεσμων οφειλών.

Η αξιολόγηση θα διενεργηθεί βάσει των στόχων των ετήσιων Επιχειρησιακών Σχεδίων (ΕΣ) της ΓΓΔΕ, των ετών 2015 και 2016, όπως και των ετησίων Επιχειρησιακών Σχεδίων των Γενικών Διευθύνσεων της ΓΓΔΕ.ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
To altsantiri.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις εφόσον εντοπίζονται θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Αφήστε το σχόλιό σας