Ηλιόπουλος: Η μάχη για την υπεράσπιση του κόσμου της εργασίας συνεχίζεται
«Η μάχη για ανάσχεση της επίθεσης που δέχτηκε ο κόσμος της εργασίας δικαιώνεται όλο και περισσότερο, μέρα με τη μέρα», τονίζει σε ανάρτησή του στο Facebook ο υποψήφιος Δήμαρχος της Αθήνας, Νάσος Ηλιόπουλος, μετά την ανακοίνωση της αύξησης του κατώτατου και υποκατώτατου μισθού.

Όπως αναφέρει ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για τη δημαρχία της Αθήνας, «σήμερα, προχωράμε σε αύξηση του κατώτατου μισθού κατά 11%, με παράλληλη κατάργηση του ρατσιστικού μέτρου του υποκατώτατου μισθού για τους νέους έως 25 ετών. H αύξηση αυτή παρέχει ουσιαστικά έναν επιπλέον μισθό τον χρόνο σε όλους εκείνους που αμείβονται με τον κατώτατο μισθό, ο οποίος διαμορφώνεται στα 650 Ευρώ μηνιαίως».

«Για εμάς, δίκαιη ανάπτυξη σημαίνει καταπολέμηση των ανισοτήτων μέσα από ένα συνολικά αντιπαραθετικό σχέδιο υπέρ των εργαζομένων, των ανέργων, των νέων», υπογραμμίζει ο κ. Ηλιόπουλος και καταλήγει:

«Συνεχίζουμε έτσι έναν αγώνα δίκαιο, έναν αγώνα για την προστασία της εργασίας, για την ενίσχυση των ανθρώπων του μόχθου. Τον αγώνα για προστασία και ενίσχυση της Δημοκρατίας, με την κοινωνία όρθια».

Η σχετική ανάρτηση:

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook