«Η ΝΔ κουνά το δάχτυλο στην κυβέρνηση που κατάφερε να άρει την αιρεσιμότητα», λέει το υπ. Ψηφιακής Πολιτικής

«Τα στελέχη της ΝΔ αντί να σιωπούν, κουνούν το δάχτυλο στην κυβέρνηση που κατάφερε να άρει την αιρεσιμότητα και να δρομολογήσει έργα», απαντά ο επικεφαλής του γραφείου Τύπου του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Γιώργος Χριστοφορίδης, με αφορμή δήλωση της βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, ‘Αννας Ασημακοπούλου.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του κ. Χριστοφορίδη έχει ως εξής:

«Τα έργα και οι ημέρες της Νέας Δημοκρατίας στον τομέα της ψηφιακής πολιτικής είναι γνωστά. Η παράταξη της ύφεσης και της λεηλασίας του δημόσιου χρήματος, άφησε πίσω της μια χώρα καταδικασμένη στην αιρεσιμότητα, με συνέπεια το “μπλοκάρισμα” κάθε έργου σχετικού με τον ψηφιακό μετασχηματισμό. Με συνέπεια τον κίνδυνο απώλειας κονδυλίων, ύψους περίπου 1,1 δισ. ευρώ.

Σήμερα, τα στελέχη της ΝΔ, αντί να σιωπούν, κουνούν το δάχτυλο στην κυβέρνηση που κατάφερε να άρει την αιρεσιμότητα και να δρομολογήσει τα έργα προς το συμφέρον της χώρας.

Προφανώς, θεωρούν πως το πλεόνασμα του θράσους τους θα καλύψει τις αμαρτίες τους. Κάνουν λάθος.

Υ.Γ.: Επειδή, προφανώς, κάτι δεν καταλαβαίνουν εκεί στο Μοσχάτο, αποστέλλουμε εκ νέου τον κατάλογο των εγκεκριμένων έργων».

Η τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής ‘Αννα Ασημακοπούλου, είχε κατηγορήσει τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκο Παππά για ανικανότητα, προσθέτοντας ότι «ύστερα από ενάμιση χρόνο στο τιμόνι του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, μας παρουσίασε ένα «ευχολόγιο έργων» χωρίς καμιά αναφορά σε μετρήσιμα αποτελέσματα, πηγές χρηματοδότησης, καθώς και το στάδιο υλοποίησής του κάθε έργου».

(ΑΠΕ – ΜΠΕ)


Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook