Επίθεση της ΝΔ στον πρωθυπουργό – «Οι πολίτες έχουν βιώσει στο πετσί τους και τα ψέματά και τις καταστροφικές επιλογές του»
Με σκληρά λόγια αναφέρεται το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα με αφορμή τις εξαγγελίες της κυβέρνησης για τις παροχές ξαναφέρνοτας στο προσκήνιο το ζήτημα των διακοπών του  μετά την τραγωδία στο Μάτι.

Η ΝΔ κάνει λόγο για υποκρισία και ξεκάθαρη συναλλαγή μεταξύ της ιδιοκτήτριας του σκάφους και του πρωθυπουργού.

«Στον σημερινό Τύπο αποκαλύπτεται και η ωμή συναλλαγή πίσω από τις χλιδάτες διακοπές που έκανε κρυπτόμενος ο κ. Τσίπρας. Η κ. Κατερίνα Παναγοπούλου, εκτός από πρωθυπουργική σύμβουλος, διορίστηκε πριν από λίγες μέρες πρέσβης εκ προσωπικοτήτων απολαμβάνοντας όλα τα σχετικά προνόμια, ενώ επιπλέον προτείνεται από την κυβέρνηση να εκπροσωπεί στο εξής και για πάντα την Ελλάδα στη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή (ΔΟΕ). Με λίγα λόγια λόγια “μου δίνεις τη θαλαμηγό σου, σε κάνω πρέσβη και αθάνατη”», αναφέρει η ΝΔ σε ανακοίνωσή της.

«Η υποκρισία, το θράσος, αλλά και η ξιπασιά του σκαφάτου κ. Τσίπρα δεν γνωρίζουν όρια. Τρεις εβδομάδες μετά την τραγωδία στο Μάτι κρύφτηκε σε μια θαλαμηγό, ενώ η χώρα μετρούσε ακόμη νεκρούς από την εθνική τραγωδία. Και τώρα που οι φωτογραφίες του διέρρευσαν, πανικόβλητος εξαγγέλλει άρον άρον προεκλογικά επιδόματα, μήπως και αποφύγει τη συντριβή του. Αυτό που δεν καταλαβαίνει ο κ. Τσίπρας είναι ότι βρισκόμαστε πια στο 2019 και όχι στο 2015 και οι πολίτες έχουν βιώσει στο πετσί τους και τα ψέματά του και τις καταστροφικές επιλογές του» καταλήγει.

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook