Επιστρέφει στη μάχη της Βουλής η Πιπιλή – Υποψήφια στην Α’ Αθηνών με τη ΝΔ

Στην Α’ περιφέρεια της Αθήνας θα δώσει τη «μάχη» του σταυρού με τη Νέα Δημοκρατία, η Φωτεινή Πιπιλή, όπως ανακοινώθηκε μετά από συνάντησή της με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, στα γραφεία του κόμματος.

Η Πιπιλή έχει υπάρξει και στο παρελθόν βουλευτίνα, μία μάχη που θα ξαναδώσει στις προσεχείς εθνικές εκλογές, με τον πρόεδρο του κόμματος να της εύχεται καλή επιτυχία.

Το σύντομο βιογραφικό της κ. Πιπιλή έχει ως εξής: Γεννήθηκε στην Αθήνα με καταγωγή από την ορεινή Ολυμπία. Επί 35 και πλέον χρόνια εργάστηκε σε δημόσια και ιδιωτικά κανάλια, ραδιόφωνα, εφημερίδες και περιοδικά. Μεταξύ άλλων η κ. Πιπιλή έχει διατελέσει βουλευτής Α’ Αθηνών με τη ΝΔ (2007-2014), τακτικό Μέλος του Συμβουλίου της Ευρώπης (2012-2014), δημοτική σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων 1986-2004, μεταβατική δήμαρχος Αθηναίων, λόγω αποχώρησης της Ντόρας Μπακογιάννη έως ότου εκλεγεί νέος δήμαρχος, και υποψήφια νομάρχης Αθηνών με τη ΝΔ το 2006.

Τον Ιούλιο του 2018 η κ. Πιπιλή ορίστηκε από τον κ. Μητσοτάκη σύμβουλός του. Η κ. Πιπιλή έχει τιμηθεί με πολλά βραβεία και διακρίσεις, όχι μόνον για τη δημοσιογραφική της διαδρομή, αλλά και για τους αγώνες της για τα δικαιώματα της γυναίκας, το περιβάλλον και την προστασία των ζώων.


Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook