Επιμένει στην παραίτηση Μουζάλα ο Πάνος Καμμένος (video)

Αδιάλλακτος στη θέση του περί παραίτησης του Γιάννη Μουζάλα, εμφανίστηκε σήμερα, Τετάρτη, ο υπουργός Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

«Δεν μπορεί η κυβέρνηση να πηγαίνει στη Σύνοδο και να έχουμε τέτοιες δηλώσεις που είναι επιζήμιες» εξήγησε ο ίδιος, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό “Mega”, προσθέτοντας ότι ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής έχει μιλήσει λανθασμένα στο παρελθόν και για 150.000 πρόσφυγες που θα φτάσουν στην Ελλάδα και για ενσωμάτωσή τους στον πληθυσμό της χώρας.

Ο υπουργός Άμυνας, όπως ο ίδιος ανέφερε, μίλησε με τον πρωθυπουργό, ο οποίος δεν είχε δει το επίμαχο βίντεο και επιφυλάχθηκε, ώστε να ενημερωθεί και να υπάρξει νέα επικοινωνία μεταξύ των δύο κυβερνητικών εταίρων. Μάλιστα, τόνισε ότι όταν βγήκε η σχετική ανακοίνωση κάλυψης του κ. Μουζάλα από το Μαξίμου, ο πρωθυπουργός δεν είχε γνώση του θέματος.

Ο κ. Καμμένος δήλωσε πως επικοινώνησε και με την κυβερνητική εκπρόσωπο Όλγα Γεροβασίλη, στην οποία ανέφερε ότι δεν τον καλύπτει η ανακοίνωση περί λάθους και συμφώνησαν να περιμένουν την επόμενη κίνηση του κ. Μουζάλα προτού υπάρξει νέα επικοινωνία.

Παράλληλα, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ είπε πως έχει συγκαλέσει για αύριο, Πέμπτη το πρωί την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος, όπου θα τεθεί και το θέμα και έφερε ως παράδειγμα τις παραιτήσεις που έχουν υποβάλει κατά διαστήματα στελέχη του κόμματός του, όπως ο Παναγιώτης Σγουρίδης και ο Δημήτρης Καμμένος, για «ήσσονος σημασίας θέματα», όπως ανέφερε.


Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook