Επαφές Μεϊμαράκη στο Στρασβούργο ενόψει ευρωεκλογών – Συζήτησε και με Βέμπερ

Ευρωπαϊκή… συνέχεια στην προεκλογική του εκστρατεία δίνει ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, μεταβαίνοντας στο Στρασβούργο, σε κλειστή συνεδρίαση των επικεφαλής των ευρωψηφοδελτίων των κρατών μελών του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

Ο επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας ενημέρωσε την ηγετική ομάδα του ΕΛΚ για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα και μετέφερε το κλίμα από τις περιοδείες τις δικές του αλλά και του Κυριάκου Μητσοτάκη σε όλη την Ελλάδα, με τον πολίτη να ανησυχεί για τους κινδύνους που αντιμετωπίζει το ευρωπαϊκό οικοδόμημα και να ζητά μια ενωμένη Ευρώπη που θα υπερασπίζεται τις θεμελιώδεις αξίες της.

Επίσης ο κ. Μεϊμαράκης συζήτησε με τον πρόεδρο της ΚΟ του ΕΛΚ και υποψηφίου προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μάνφρεντ Βέμπερ, για την επίσκεψή του στην Αθήνα και την επίσημη τελετή έναρξης της προεκλογικής του εκστρατείας, που θα γίνει την Μ. Τρίτη στο Ζάππειο Μέγαρο.

Οι επικεφαλής των ευρωψηφοδελτίων, προσκεκλημένοι του προέδρου του ΕΛΚ Ζοζέφ Ντολ (Joseph Daul) και του προέδρου της ΚΟ του ΕΛΚ και υποψηφίου προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μάνφρεντ Βέμπερ (Manfred Weber), συζήτησαν το πρόγραμμα, τη στρατηγική και τη δράση του EPP στις μέρες που απομένουν μέχρι την κάλπη της 26ης Μαΐου. Με το σύνθημα “We”, γιατί η “δύναμη είναι στο Μαζί”, οι εκπρόσωποι των εθνικών κομμάτων του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Kόμματος συναποφάσισαν την κεντρική εκστρατεία του ΕΛΚ για τις ευρωεκλογές.

Οι εργασίες ολοκληρώθηκαν κατά τη διάρκεια του δείπνου με τη συμμετοχή του προεδρείου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.


Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook