«Οι δηλώσεις Σαλμά καταρρίπτουν πλήρως τα περί σκευωρίας του ΣΥΡΙΖΑ», δηλώνει ο Κούλογλου

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου, έδωσε συνέχεια στο θέμα που ανέκυψε από τις δηλώσεις του πρώην υπουργού της Νέας Δημοκρατίας, Μάριου Σαλμά.

Δείτε επίσης: «Από εμένα έμαθε ο Κοντονής για τη Novartis», υποστηρίζει ο Σαλμάς

Παίρνοντας, συγκεκριμένα, αφορμή από τις δηλώσεις της ευρωβουλευτού και εκπροσώπου Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Μαρίας Σπυράκη, είπε, «όταν ρωτήθηκε για τις επαφές του κ. Σαλμά με την αμερικανική δικαιοσύνη, η εκπρόσωπος της ΝΔ παρέπεμψε στις δηλώσεις του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας στον “Αντέννα”. Σε αυτές ο κ. Σαλμάς παραδέχθηκε ότι δεν είχε ενημερώσει την ηγεσία της ΝΔ για τις επαφές του, οι οποίες ξεκίνησαν το 2015».

Δείτε επίσης: Κούλογλου: Πρώην υπουργός ζήτησε να γίνει προστατευόμενος μάρτυρας στο FBI

«Πέρα από το περίεργο του πράγματος, ότι δηλαδή η ηγεσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης εγκρίνει τις μυστικές επαφές του στελέχους της, γεγονός παραμένει», σύμφωνα με τον ευρωβουλευτή, «ότι οι συνεννοήσεις αυτές αποδεικνύουν ότι η έρευνα για το σκάνδαλο Novartis κρατάει χρόνια, εμπλέκει πρώην υπουργούς της ΝΔ και καταρρίπτει πλήρως τη θεωρία περί σκευωρίας του ΣΥΡΙΖΑ», σημειώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Κούλογλου.

Δείτε επίσης: «Ο Σαλμάς είναι ο υπουργός που ζήτησε προστασία», αποκάλυψε ο Κούλογλου

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)