Δεύτερος ο Ζέρβας στον δήμο Θεσσαλονίκης – «Να κάνουμε την ερχόμενη Κυριακή μια ημέρα νίκης»
Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας περνάει στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών στη Θεσσαλονίκη, για τον κεντρικό δήμο, καθώς αναδεικνύεται δεύτερος, μετά τον Νίκο Ταχιάο.

Συγκεκριμένα, σε ποσοστό 89,89% της ενσωμάτωσης ο κ. Ταχιάος, με την παράταξη «Θεσσαλονίκη Υπεύθυνα», είναι στην πρώτη θέση με ποσοστό 22,31%, ενώ ο κ. Ζέρβας, επικεφαλής της παράταξης «Ναι στη Θεσσαλονίκη», συγκεντρώνει 14,80%.

Στην τρίτη θέση είναι ο Γιώργος Ορφανός («Η Θεσσαλονίκη είναι το μέλλον») με ποσοστό 14,62% και στην τέταρτη η Κατερίνα Νοτοπούλου («Θεσσαλονίκη Μαζί») που έλαβε 13,5%. Ακολουθούν ο Σπύρος Βούγιας («ΠΟΛΗχρωμη Θεσσαλονίκη») με 7,01%, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης («Δύναμη Πολιτών») με 5,52% και ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος («Λαϊκή Συσπείρωση») με 4,50%.

Πιο πίσω βρίσκονται ο Πέτρος Λεκάκης («Θεσσαλονίκη Πρώτη») με ποσοστό 2,59%, ο Εφραίμ Κυριζίδης («Θεσσαλονίκη Θετικά») με 2,57%, ο Χάρης Αηδονόπουλος («Συνέργεια – Πρώτα η πόλη μας») με 2,48%, ο Αντώνης Γαζάκης («Η πόλη ανάποδα – Δύναμη ανατροπής») με 1,77% και ο Μιχάλης Τρεμόπουλος («Οικολογία Αλληλεγγύη») με 1,75%.

Στο 1,26% διαμορφώνεται το ποσοστό που λαμβάνει ο Γιώργος Ρακκάς («Μένουμε Θεσσαλονίκη»), ενώ ακολουθούν ο Ιωάννης Κουριαννίδης με 1,08% και ο Γιάννης Νασιούλας με 1,04%, ο Βασίλης Μωυσίδης με 1,02%, ο Γρηγόρης Ζαρωτιάδης με 0,97%, ο Γιάννης Κούτρας με 0,95% και ο Κωνσταντίνος Αναγνωσταράς με 0,25%.

«Να κάνουμε την ερχόμενη Κυριακή μια ημέρα νίκης»

«Η πόλη δεν γυρίζει πίσω. Πάμε όλοι μαζί μπροστά να κάνουμε την ερχόμενη Κυριακή μια ημέρα νίκης», δήλωσε ο κ. Ζέρβας, με αφορμή τα αποτελέσματα της εκλογικής μάχης.

«Μετά από μια μεγάλη νύχτα, θα ήθελα να πω στους πολίτες της Θεσσαλονίκης ένα μεγάλο ευχαριστώ, για την υποστήριξη τους, για την εμπιστοσύνη τους. Για την απόφασή τους να βάλουν πάνω από όλα την πόλη. Να διεκδικήσουν μια πόλη καλύτερη για όλους, ένα δήμαρχο που θα κάνει τη δουλειά», είπε σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους από το εκλογικό κέντρο της παράταξης του.

Πρόσθεσε πως «το πρώτο βήμα έγινε χθες» και απευθύνθηκε στους Θεσσαλονικείς «πέρα από κόμματα και όποιους διαχωρισμούς. Σας προσκαλώ να κάνουμε το επόμενο βήμα και να ενώσουμε δυνάμεις. Λιγότερα λόγια και πολλή δουλειά».

Όπως είπε, «όπως τα καταφέραμε χθες, έτσι θα τα καταφέρουμε και την επόμενη Κυριακή, έτσι θα τα καταφέρουμε και τα επόμενα τέσσερα χρόνια».

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook