Ασυγχώρητη προχειρότητα για το θέμα Ερντογάν προσάπτει στην κυβέρνηση η ΝΔ

Τα «βέλη» της στην κυβέρνηση εξαπέλυσε εκ νέου η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή την επίσκεψη του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στη χώρα μας.

Πέραν του Γιώργου Κουμουτσάκου, ο οποίος πριν ακόμα φτάσει ο τούρκος Πρόεδρος στην Ελλάδα σχολίασε πως «η (χθεσινή) συνέντευξη Ερντογάν δημιουργεί σοβαρά ερωτήματα και αμφιβολίες για το πως έχει προετοιμαστεί η επίσκεψη αυτή από την κυβέρνηση και το υπουργείο των Εξωτερικών», και κύκλοι της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξαπολύουν επίθεση.

Δείτε επίσης: Τσίπρας προς Ερντογάν: Να χτίσουμε γέφυρες με σταθερά θεμέλια

Πηγές της ΝΔ σχετικά με την επίσκεψη του τούρκου Προέδρου ανέφεραν χαρακτηριστικά: «Η ΝΔ θα τοποθετηθεί συνολικά για την επίσκεψη Ερντογάν στη χώρα μας, αφού ολοκληρωθεί. Ωστόσο, όσα παρακολουθούμε μέχρι στιγμής δείχνουν ασυγχώρητη προχειρότητα και αδικαιολόγητο έλλειμμα προετοιμασίας εκ μέρους της κυβέρνησης.

Δείτε επίσης: Αντιπολίτευση από το πουθενά του Γιώργου Κουμουτσάκου

Υπενθυμίζουμε ότι η ΝΔ είχε ζητήσει από την κυβέρνηση να ενημερώσει εγκαίρως την επιτροπή Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής για την επίσκεψη του κ. Ερντογάν, αλλά ο υπουργός Εξωτερικών κ. Ν. Κοτζιάς το αρνήθηκε».