Ανακοίνωση «καταπέλτης» του ΣΥΡΙΖΑ: Δεν θα επιτρέψουμε στην Ελλάδα να κυλιστεί στο βούρκο του «Μακελειού».

Μια πολύ αυστηρή ανακοίνωση εξέδωσε νωρίς το βράδυ του Σαββάτου ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή το σεξιστικό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Μακελείο», η οποία επιτίθεται με χυδαίο τρόπο στις γυναίκες μέλη του κυβερνώντος κόμματος αλλά και στη σύντροφο του πρωθυπουργού. Μάλιστα για το πρωτοσέλιδο αυτό η Αννέτα Καββαδία, με ανάρτησή της στο facebook ζητά άμεση εισαγγελική παρέμβαση.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει χαρακτηριστικά πως «Δεν θα επιτρέψουμε στην Ελλάδα να κυλιστεί στο βούρκο του Μακελειού» και προσθέτει πως «θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας, ώστε να μην συνεχιστεί αυτό το αίσχος».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το “Μακελειό” είναι σύμπτωμα του εκχυδαϊσμού της δημοσιογραφίας και της πολιτικής αντιπαράθεσης.

Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας, ώστε να μην συνεχιστεί αυτό το αίσχος. Όμως, η τιμωρία από τη δικαιοσύνη δεν αρκεί. Απαιτείται η καταδίκη από σύσσωμο τον δημοκρατικό κόσμο και τις πολιτικές δυνάμεις. Δεν θα επιτρέψουμε στην Ελλάδα να κυλιστεί στο βούρκο του «Μακελειού».

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook