12-04-2021

Το απόγευμα και…βλέπουμε τα επίσημα αποτελέσματα στη ΝΔ

Τη νέα παράταση για τα επίσημα αποτελέσματα από τις εκλογές στη Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσε λίγο πριν τις 10 το πρωί ο Γιάννης Τραγάκης καθώς, η ροή των Fax από τα κατά τόπους εκλογικά κέντρα συνεχίζεται, γεγονός που απαιτεί περισσότερο χρόνο.

«Όπως γνωρίζετε περάσαμε μια πολύ εξαντλητική νύχτα, η οποία συνεχίζεται βέβαια. Αργά το βράδυ εχθές, σας τόνισα ότι βάσει του καταστατικού μας το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας βγαίνει από τις τηλεομοιοτυπίες – fax που μας στέλνουν οι κατά τόπους εφορευτικές επιτροπές. Η ροή των fax συνεχίζεται ακόμα και τώρα και θα συνεχίζεται. Επομένως, επίσημο αποτέλεσμα θα έχουμε αργά σήμερα το απόγευμα», δήλωσε ο εκτελών χρέη προέδρου της ΚΕΦΕ.

Παράλληλα ο κ. Τραγάκης, απάντησε αρνητικά σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν υπήρξε κάποια καθυστέρηση στην αποστολή των fax, εξηγώντας: «Ήταν μια μικρή λογική, όχι καθυστέρηση, υπάρχουν απομακρυσμένες περιοχές που οι τοπικές εφορευτικές επιτροπές δεν έχουν fax. Τους παρακαλέσαμε λοιπόν να πάνε στο πλησιέστερο fax για να μπορέσουν να μας στείλουν. Το αποτέλεσμα, για να ξέρετε, θα είναι βεβαιωμένο και υπογεγραμμένο από όλους τους εκπροσώπους των υποψηφίων. Αργά το απόγευμα θα σας έχω οριστικό αποτέλεσμα».

Να σημειωθεί ότι ο κ. Τραγάκης επιβεβαίωσε την τελική κατάταξη των δύο πρώτων υποψηφίων (Μεϊμαράκης-Μητσοτάκης) χωρίς ωστόσο να αναφερθεί σε ποσοστά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ