15-04-2021

Μεϊμαράκης: Οι φίλοι της Νέας Δημοκρατίας θα δώσουν ένα καθαρό αποτέλεσμα

Αισιόδοξος ότι οι φίλοι και οι υποστηρικτές της ΝΔ θα δώσουν ένα καθαρό αποτέλεσμα ώστε η εκλογική διαδικασία να ολοκληρωθεί από την πρώτη Κυριακή εμφανίζεται ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης με δηλώσεις του στην Real News. Προσθέτει, ότι σε διαφορετική περίπτωση, θα προχωρήσει η διαδικασία σύμφωνα με τα όσα προβλέπει το καταστατικό για τον β΄γύρο.

Σημειώνει δε ότι «δεν πιστεύω σε συμμαχίες και συμφωνίες που γίνονται ερήμην των πολιτών και υποκρύπτουν συναλλαγές. Πιστεύω ότι το καθαρό αποτέλεσμα που θα δώσουν με την ψήφο τους οι Νεοδημοκράτες θα μας επιτρέψει να προχωρήσουμε άμεσα, αφενός στην οργανωτική μας ανασυγκρότηση και αφετέρου, μέσα από έναν ανοικτό διάλογο με την κοινωνία και τους φορείς της, στην διατύπωση μίας νέας προγραμματικής πρότασης κι ενός νέου πολιτικού αφηγήματος».

Για το θέμα της συναίνεσης με την κυβέρνηση ο κ. Μεϊμαράκης αναφέρει ότι «κυβερνητική συνεργασία χωρίς κοινούς στόχους, αρχές, προτάσεις, σεβασμό, πολιτικό πολιτισμό και ήθος δεν μπορεί να υπάρξει. Ως αξιωματική αντιπολίτευση όμως, θα στηρίζουμε ότι πιστεύουμε ότι εξυπηρετεί το εθνικό συμφέρον και θα καταψηφίζουμε ό,τι θεωρούμε ότι βλάπτει την χώρα και την κοινωνία».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ