27-02-2021

Επίθεση Σπίρτζη στην κυβέρνηση: Πόσο πιο χαμηλά; Πόσο ακόμη θα στοχοποιήσετε την ελληνική νεολαία;

Τι καυτηριάζει ο Tομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για την απόφαση της ΕΛΑΣ περί απαγόρευσης συναθροίσεων άνω των 100 ατόμων

Βολές κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο Χρήστος Σπίρτζης, μετά την απόφαση που εξέδωσε η ΕΛΑΣ τα ξημερώματα της Τρίτης (26/01) περί απαγόρευσης συναθροίσεων άνω των 100 ατόμων μέχρι και την 1η Φλεβάρη.

Ο Tομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑΠροοδευτική Συμμαχία κάνει λόγο για ντροπή και διερωτάται: «Πόσο ακόμη θα στοχοποιήσετε την ελληνική νεολαία; Πόσο θα προσπαθήσετε να χειραγωγήσετε την ελληνική κοινωνία;». Τονίζοντας πως αυτή η απόφαση πάρθηκε για τις αντιδράσεις του νομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας.  Για το οποίο υπήρξε ένταση, προσαγωγές και συλλήψεις στη Θεσσαλονίκη (ακολούθως οι συλληφθέντες έμειναν ελεύθεροι).

Αναλυτικά στη δήλωση του αναφέρει:

«Ν Τ Ρ Ο Π Η …

Πόσο πιο χαμηλά;

Πόσο ακόμη θα στοχοποιήσετε την ελληνική νεολαία;

Πόσο θα προσπαθήσετε να χειραγωγήσετε την ελληνική κοινωνία;
Πόσο τρέμετε τις κοινωνικές αντιδράσεις για τις καταστροφικές πολιτικές σας, σε βάρος του ελληνικού λαού;

Σήμερα, με την αυγούλα, στις 6:00 το πρωί η ΕΛΑΣ, ανακοίνωσε την απόφαση του Αρχηγού της ΕΛΑΣ για απαγόρευση των συναθροίσεων, άνω των 100 ατόμων, λόγω κοορωνοϊού, για μια εβδομάδα, έπειτα από εισήγηση των λοιμοξιολόγων!!!

Στις 10:30 διευκρίνισαν ότι δεν αφορά την αγορά…

Συμπεραίνουμε ότι αν έχουμε συνάθροιση για ψώνια, άνω των 100 ατόμων ο κορωνοϊός δεν μας ενοχλεί.

Αν όμως φοιτητές, μαθητές και καθηγητές, την Πέμπτη συμμετέχουν στο Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο θα προσβάλει όλους τους συμμετέχοντες.

Ευχόμαστε στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, να σταματήσει τον αντιδημοκρατικό κατήφορο και τις γελοιότητες…

Να επιστρέψει στο 2021 από το 1961, που βρίσκεται…

Πριν πέντε ημέρες παρουσιάστηκε το αντιδημοκρατικό σχέδιο για τον περιορισμό των συναθροίσεων κατά το δοκούν.

Σήμερα τις απαγόρευσαν γιατί δεν συμφωνούν με το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο.

Σήμερα απέδειξαν ότι τρέμουν τις αντιδράσεις των αντιδημοκρατικών επιλογών τους, τις καταστροφικές επιλογές της κυβέρνησης Μητσοτάκη στην υγειονομική κρίση και στην οικονομία, τις αντιδράσεις του κάθε πολίτη, της κάθε κοινωνικής έκφρασης.

Δεν φοβάστε τον ιό, φοβάστε τον λαό, φοβάστε την νεολαία».


Υπενθυμίζεται ότι ξέσπασε «θύελλα» αντιδράσεων από το πρωί της Τρίτης (26/01) μετά την απόφαση που εξέδωσε η ΕΛΑΣ τα ξημερώματα περί απαγόρευσης συναθροίσεων άνω των 100 ατόμων. Απόφαση η οποία αποδόθηκε μάλιστα σε… εισήγηση της επιτροπής των ειδικών, κάτι που διέψευσε, ωστόσο, ο καθηγητής μικροβιολογίας και μέλος της Επιτροπής Αλκιβιάδης Βατόπουλος.

Την απόφαση στηλίτευσαν τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συυμαχία, όσο και το ΚΚΕ, με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Λευτέρη Οικονόμου να αναγκάζεται να παρέμβει στη δημόσια συζήτηση διευκρινίζοντας ότι αποτελεί «άνοιγμα» και όχι επιπλέον περιορισμό.

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ