06-03-2021

ΣΥΡΙΖΑ: Συνήγορος υπεράσπισης των συκοφαντών του Τσίπρα η ΝΔ

«Πόσο κοστολογεί η ΝΔ τη συκοφαντία;» - Τα ερωτήματα που θέτει στην κυβέρνηση η αντιπολίτευση

«Δεν προξενεί εντύπωση ότι η ΝΔ έσπευσε να λειτουργήσει ως συνήγορος υπεράσπισης των συκοφαντών του κ. Τσίπρα, που επί δύο μήνες τώρα αρνούνται να αποκαταστήσουν την αλήθεια», υπογράμμισε σε ανακοίνωσή του την Τρίτη 26 Ιανουαρίου ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, απαντώντας σε ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας για τις αγωγές που κατέθεσε ο Αλέξης Τσίπρας κατά δημοσιογράφων για το θέμα της βίλας στο Σούνιο.

Σημειώνεται, ότι την ίδια ημέρα, επιδόθηκαν δύο αγωγές του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατά των δημοσιογράφων Γιώργου Παπαχρήστου και Γιάννη Κουρτάκη, αναφορικά με το φλέγον ζήτημα. Από την πλευρά του, το κυβερνών κόμμα έκανε λόγο για «εξοντωτικές αξιώσεις» αναφέροντας μεταξύ άλλων για την υπόθεση, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «ως κυβέρνηση, επιχείρησε να ελέγξει τα μέσα, ως αντιπολίτευση προσπαθεί να φιμώσει φωνές που τον ενοχλούν».

«Ήταν άλλωστε σε όλους γνωστό ότι στα γραφεία της σχεδιάστηκε και ενορχηστρώθηκε αυτή η φθηνή και κίτρινη απόπειρα αντιπερισπασμού με τη δήθεν βίλα εκατομμυρίων του αρχηγού της αντιπολίτευσης», σημείωσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Συνεχίζοντας, η αξιωματική αντιπολίτευση καλεί τη ΝΔ «μιας και μιλούν για εξοντωτικές αξιώσεις», να απαντήσει στα ερωτήματα:

  • «Πόσο κοστολογείτε, κύριοι της ΝΔ, τη συκοφαντία; Την κοστολογείτε φθηνότερα;
  • Το λιβάνισμα στην κυβερνητική πολιτική πόσο πάει; Οι κατά παραγγελία απολύσεις δημοσιογράφων όταν τολμούν να ασκήσουν κριτική στην κυβέρνηση, πόσο κοστίζουν;.
  • «Δεν μπορεί, η ΝΔ θα έχει κάποιο τιμοκατάλογο. Η λίστα Πέτσα άλλωστε, δε θα φτιάχτηκε στα τυφλά. Ας μας πει, τουλάχιστον να γνωρίζουμε τις τιμές» σχολίασε, ενώ κατέληξε:

«ΥΓ. Ο Αλέξης Τσίπρας έχει δηλώσει από την πρώτη στιγμή ότι τα ποσά που διεκδικεί θα κατατεθούν προς ενίσχυση του ΕΔΟΕΑΠ, ασφαλιστικού φορέα των δημοσιογράφων».

Η ΝΔ έσπευσε να λειτουργήσει ως συνήγορος υπεράσπισης των συκοφαντών του κ. Τσίπρα.
[Απάντηση του Γραφείου Τύπου του…

Δημοσιεύτηκε από ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στις Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2021

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ