04-03-2021

Ηλιόπουλος κατά Πέτσα: Θεωρεί σημαντικότερο να εμβολιαστούν οι υπουργοί πριν από υγειονομικούς και ευπαθείς ομάδες

«Οι πολίτες ας περιμένουν ως το καλοκαίρι»

«Ο εκπρόσωπος Τύπου της ανεύθυνης κυβέρνησης θεωρεί ότι υπουργοί και γενικοί γραμματείς 40 και 50 ετών είναι σημαντικότερο να εμβολιαστούν πριν από τους υγειονομικούς ή τις ευπαθείς ομάδες. Οι πολίτες ας περιμένουν ως το καλοκαίρι».

Αυτό δήλωσε ο Νάσος Ηλιόπουλος, απαντώντας στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα, ο οποίος προηγουμένως είχε σχολιάσει τις δηλώσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, σχετικά με τον εμβολιασμό των κυβερνητικών στελεχών, χαρακτηρίζοντάς τες «επιτελικό ρουσφέτι και όχι συμβολική κίνηση».

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε ακόμη ότι «δεν μας προκαλεί εντύπωση», καθώς «το μόνο που μπορεί να κάνει άλλωστε πέρα από το να λέει ψέματα είναι να εκβιάζει ΜΜΕ με κρατική διαφήμιση».

Ο κ. Ηλιόπουλος τόνισε τέλος ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία θα συνεχίσει να παλεύει για τα απαραίτητα μέτρα στήριξης της δημόσιας υγείας και της κοινωνίας. Για να βάλουμε στοπ στην καταστροφή που φέρει πια την σφραγίδα του ίδιου του κ. Μητσοτάκη».

Νάσος Ηλιόπουλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία θα συνεχίσει να παλεύει για τα απαραίτητα μέτρα στήριξης της δημόσιας…

Δημοσιεύτηκε από ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στις Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2020

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ