18-05-2021

Νέο διάγγελμα Μητσοτάκη την Τετάρτη για τον κορονοϊό

Ο πρωθυπουργός αποφάσισε να επικοινωνήσει με τους πολίτες ξανά με τηλεοπτικό μήνυμα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα απευθυνθεί την Τετάρτη (05/08) στους πολίτες ξανά με τηλεοπτικό μήνυμα για το θέμα του κορονοϊού.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ο Πρωθυπουργός θα μαγνητοσκοπήσει το μήνυμα αμέσως μετά την τηλεδιάσκεψη που θα έχει με τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια, τον λοιμωξιολόγο Σωτήρη Τσιόδρα και τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά. Όπως έχει ανακοινωθεί, τον Αύγουστο θα γίνονται οι τηλεδιασκέψεις κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή.

Η ραγδαία αύξηση των νέων κρουσμάτων έχει σημάνει συναγερμό στην κυβέρνηση που κινητοποιεί τους πάντες προκειμένου να ανακόψει το νέο κύμα της πανδημίας.

Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο αυτό, την Τρίτη (04/08) επιστρέφουν στις 18:00 για έκτακτη ενημέρωση το γνωστό και αποτελεσματικό δίδυμο Σωτήρης Τσιόδρας και Νίκος Χαρδαλιάς.

Την Τετάρτη (05/08) θα ακολουθήσει το διάγγελμα του πρωθυπουργού, σκηνικό που θυμίζει τους μήνες της πρώτης έξαρσης της πανδημίας και του lockdown σε μια προσπάθεια να ευαισθητοποιηθούν οι πολίτες και να συνειδητοποιήσουν την κρισιμότητα της κατάστασης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ