05-03-2021

Παραιτήθηκε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου

Την παραίτησή του απόπ τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου ανακοίνωσε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης (μετά τον Άδωνι Γεωργιάδη) ζητώντας παράλληλα να ολοκληρωθεί η διαδικασία εκλογής το συντομότερο δυνατό ξεκαθαρίζοντας ότι δεν εξαρτά αυτή την ενέργειά του από το τι θα κάνουν οι συνυποψήφιοι του.

Ο πρώην υπουργός παράλληλα τονίζει πως δυσκολεύεται να καταλάβει αν ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης παραιτήθηκε ή όχι, αν η ΝΔ έχει μεταβατικό πρόεδρο ή όχι.

Επίσης, ο κ. Μητσοτάκης έδωσε στη δημοσιότητα επιστολή που έστειλε στον κ. Μεϊμαράκη στις 11 Νοεμβρίου με την οποία επεσήμανε ότι η πολιτική ευθύνη μιας αποτυχίας στη διεξαγωγή των εσωκομματικών εκλογών βαρύνει πρωτίστως τον πρόεδρο του κόμματος.

Από την πλευρά του κ. Μητσοτάκη, σημειώνουν ότι στην εν λόγω επιστολή, το κείμενο της οποίας δημοσιοποίησε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, ο κ. Μεϊμαράκης δεν απάντησε ποτέ.

epistoli kuriakouepistoli kuriakou2Επιπλέον, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζητά από την ΚΕΦΕ, παρά τις προφανείς αδυναμίες της, όπως αναφέρει, να δώσει μια λύση ώστε η εκλογή να διεξαχθεί το συντομότερο δυνατόν δίχως το κόμμα να υποστεί περαιτέρω φθορά.

“Το σύνθημα μου “Η ΝΔ από την αρχή σήμερα είναι περισσότερο επίκαιρο παρά ποτέ” συμπλήρωσε ο κ. Μητσοτάκης.

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ