06-05-2021

ΝΔ για Μάτι: Να αποδοθεί δικαιοσύνη ώστε οι 102 ψυχές να αναπαυθούν

Τι αναφέρει στην ανακοίνωση το κυβερνών κόμμα

«Η απόδοση δικαιοσύνης είναι βασική προϋπόθεση ώστε οι 102 ψυχές να αναπαυθούν», υπογραμμίζει η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωσή της με αφορμή την επέτειο δυο χρόνων από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

«Συμπληρώνονται σήμερα δύο χρόνια από την αποφράδα εκείνη ημέρα που 102 ψυχές έχασαν τη ζωή τους στη μεγάλη πυρκαγιά στο Μάτι. Έπειτα από δύο χρόνια, συγκλονιστικές αποκαλύψεις εξακολουθούν να έρχονται στο φως της δημοσιότητας και να στοιχειώνουν τους πρωταγωνιστές εκείνης της ημέρας», αναφέρει η ΝΔ.

«Τον τελευταίο χρόνο η Κυβέρνηση έκανε πολλά για το Μάτι και για την ενίσχυση και αναδιοργάνωση της αντιπυρικής προστασίας. Ωστόσο μένουν πολλά ακόμα να γίνουν προκειμένου να γυρίσει οριστικά σελίδα το Μάτι και για να μην ξαναζήσουμε παρόμοια τραγωδία. Με σχέδιο και πολλή δουλειά Κυβέρνηση, Τοπική Αυτοδιοίκηση και κοινωνία των πολιτών θα το κάνουμε πράξη» καταλήγει το κόμμα της Πειραιώς.

«Δεν ξεχνάμε το Μάτι», ανέφερε σε μήνυμά του ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Στις 19 του μήνα έγινε μνημόσυνο για τα θύματα της τραγωδίας στο Μάτι, παρουσία της προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ