08-03-2021

Τσίπρας: Ντροπή στην κυβέρνηση Μητσοτάκη – Άφησε κόσμο να ζήσει για τρεις μήνες με 800 ευρώ

«Εμείς θα συνεχίσουμε να παλεύουμε μαζί με κάθε εργαζόμενο για τη βελτίωση της καθημερινότητάς τους», αναφέρει μεταξύ άλλων ο τέως πρωθυπουργός

Επίθεση στην κυβέρνηση για τη μη εφαρμογή ενός ολοκληρωμένου σχεδίου που θα απέτρεπε φαινόμενα σαν αυτό που συνέβη στη Ρόδο, αλλά που αντιθέτως με τη στάση της ανάγκασε χιλιάδες πολίτες να ζήσουν με 800 ευρώ για τρεις ολόκληρους μήνες, εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας, με αφορμή επικοινωνία που είχε με τη μητέρα και τη γιαγιά της 9χρονης που λιποθύμησε από την πείνα.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Επικοινώνησα σήμερα με τη μητέρα και τη γιαγιά του 9χρονου κοριτσιού από τη Ρόδο. Μου δόθηκε η ευκαιρία να τους πω αυτό που θέλω να μοιραστώ με κάθε εργαζόμενο αυτές τις δύσκολες ώρες. Πως δεν είναι μόνες τους. Πως δεν πρέπει να αισθάνονται ντροπή.

Η μόνη που πρέπει να ντρέπεται είναι η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη που άφησε χιλιάδες ανθρώπους για τρεις ολόκληρους μήνες να ζήσουν με μόλις 800 ευρώ και δεν έλαβε καμία μέριμνα για τους εποχικά εργαζόμενους.

Εμείς θα συνεχίσουμε να παλεύουμε μαζί με κάθε εργαζόμενο για τη βελτίωση της καθημερινότητάς τους.

Οι προτάσεις μας για την προστασία της εργασίας και το εισόδημα έκτακτης ανάγκης που καλύπτει και τους εποχικά εργαζόμενους στον τουρισμό, αποτελούν ζωτικής σημασίας επιλογές για την κοινωνία».

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ