16-05-2021

Σπίρτζης: Να μπει άμεσα τέλος στο πάρτι των απευθείας αναθέσεων (video)

«Μωυσή δεν αποκάλεσε ο ΣΥΡΙΖΑ τον κύριο Μητσοτάκη, δημοσιογράφοι που παίζουν το άτυπο γραφείο της ΝΔ τον αποκάλεσαν έτσι», τόνισε ο τομεάρχης Εσωτερικών της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

Tην ανάγκη να μπει άμεσα τέλος στις αδιαφανείς διαδικασίες μοιράσματος του κρατικού χρήματος επεσήμανε o Χρήστος Σπίρτζης, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αταίριαστοι, ο τομεάρχης Εσωτερικών της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ είπε χαρακτηριστικά: «To σποτ του ΣΥΡΙΖΑ είχε έναν αντικειμενικό στόχο τον οποίο και πέτυχε: να φέρει στο κέντρο του ενδιαφέροντος την πανδημία των απευθείας αναθέσεων που ξεκίνησε μαζί με την πανδημία του κορωνοϊού και συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό το πάρτι με αδιαφανείς διαδικασίες χωρίς να λογοδοτεί κανείς πουθενά».

«Δεν γίνεται, για παράδειγμα, ένας μεγάλος τηλεοπτικός σταθμός να παίρνει τα ίδια ή και λιγότερα αναλογικά από ένα site που δεν έχει καν αναρτήσεις και επισκεψιμότητα» είπε με νόημα ο βουλευτής Ανατολικής Αττικής για να συμπληρώσει πως: «η ουσία, που είναι η έλλειψη διαφάνειας αυτών των ημερών, αναδείχθηκε».

Παράλληλα τόνισε πως: «δεν είναι μόνο η λίστα των ΜΜΕ και τα 20 εκ. που ακόμη δεν έχουμε μάθει με ποια κριτήρια μοιράστηκαν και πόσα πήρε το κάθε μέσο. Δόθηκε η δαπάνη για την προβολή του τουρισμού σε μία εταιρεία. Στους δήμους γίνεται χαμός με απευθείας αναθέσεις».

«Εγώ υπηρέτησα στο υπουργείο Υποδομών για 4.5 χρόνια και δεν υπήρχαν καμπάνιες. Αν η ΝΔ είχε κάνει το έργο που κάναμε εμείς στις υποδομές, στους αυτοκινητοδρόμους, στο σιδηρόδρομο, η διαφημιστική δαπάνη θα ήταν ίση με το κόστος των έργων!» είπε με νόημα ο πρώην υπουργός Υποδομών.

«Μωυσή δεν αποκάλεσε ο ΣΥΡΙΖΑ τον κύριο Μητσοτάκη, δημοσιογράφοι που παίζουν το άτυπο γραφείο της ΝΔ τον αποκάλεσαν έτσι, φαντάζομαι γιατί είναι ικανός να ανοίγει τη… θάλασσα και να περπατάει» σχολίασε με σκωπτική διάθεση ο Χρήστος Σπίρτζης που άσκησε δριμεία κριτική στον βουλευτή της ΝΔ, Δημήτρη Καιρίδη ο οποίος στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ενημέρωσε το κοινό για το περιεχόμενο της εφημερίδας Καθημερινή που θα κυκλοφορήσει την ερχόμενη Κυριακή!

«Είναι πραγματικά ντροπή για τους βουλευτές της ΝΔ να προαναγγέλλουν τι θα έχει την Κυριακή η Καθημερινή» τόνισε ο τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ