23-04-2021

Δημήτρης Κρεμαστινός: Το απόγευμα το τελευταίο αντίο

Θα είναι όλοι εκεί για να τον αποχαιρετήσουν

Στην ιδιαίτερή του πατρίδα τη Ρόδο θα τελεστεί το απόγευμα του Σαββάτου (9/5/2020) η κηδεία του Δημήτρη Κρεμαστινού.

Ο Δημήτρης Κρεμαστινός πέθανε την Παρασκευή (07/05) σε ηλικία 78 ετών μετά από πολυήμερη μάχη με τον κοροοϊό στον «Ευαγγελισμό».

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στις 17:00 το απόγευμα στον ιερό ναό του Ευαγγελισμού και η ταφή θα γίνει στο νεκροταφείο της Ρόδου, ενώ σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά στην εκκλησία θα επιτραπεί να βρίσκονται ελάχιστοι συγγενείς και φίλοι.

Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρέτησε τον Δ. Κρεμαστινό

Σύσσωμος, χθες Παρασκευή (8/5/2020), ο πολιτικός κόσμος αποχαιρέτησε τον Δημήτρη Κρεμαστινό με όλες τις ανακοινώσεις να κάνουν λόγο για έναν ξεχωριστό σε ήθος πολιτικό.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας σημείωσε ότι ο Κρεμαστινός υπηρέτησε την ιατρική και την πολιτική με μετριοπάθεια και ήθος ενώ ο Πρωθυπουργός τόνισε ότι η επιστήμη και η πολιτική έχασαν ένα επίλεκτο στέλεχό τους.

Την θλίψη της για τον θάνατο του Δημήτρη Κρεμαστινού εξέφρασε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά. «Εκφράζω τη βαθιά μου θλίψη για την απώλεια του αγαπημένου φίλου Δημήτρη Κρεμαστινού. Χάσαμε σήμερα έναν σπουδαίο άνθρωπο, έναν λαμπρό επιστήμονα, ένα φλογερό πατριώτη, ένα Μαχητή της Δημοκρατικής Παράταξης, βουλευτή , αντιπρόεδρο της Βουλής, υπουργό», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ