07-03-2021

Πυρά ΣΥΡΙΖΑ σε ΝΔ για «κατασκευασμένες κατηγορίες» στην Προανακριτική για τον Παπαγγελόπουλο

Τις σημερινές εξελίξεις στην προανακριτική για την υπόθεση Δημήτρη Παπαγγελόπουλου σχολιάζει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για κατασκευασμένες κατηγορίες.

«Είχαμε προειδοποιήσει ότι η υπόθεση της προανακριτικής θα μετατραπεί για τη ΝΔ σε ένα μεγαλοπρεπές Βατερλό. Αυτό και γίνεται», αναφέρει σχετική ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, επισημαίνοντας ότι «αφού τα στοιχεία και η αλήθεια δεν τους επέτρεψαν να βαφτίσουν το υπαρκτό σκάνδαλο Novartis σε σκευωρία, τώρα προχωρούν στο δεύτερο στάδιο της γελοιοποίησης τους κατασκευάζοντας κατηγορίες που μόνο στο μυαλό των πραγματικών σκευωρών υπάρχουν».

«Απέτυχαν να μπλοκάρουν τη δικαστική έρευνα για το σκάνδαλο Novartis, απέτυχαν να τρομοκρατήσουν μάρτυρες και δικαστικούς λειτουργούς. Θα αποτύχουν ξανά», καταλήγει το σχόλιο του του ΣΥΡΙΖΑ.

Υπενθυμίζεται ότι 30 βουλευτές της ΝΔ πρότειναν την επέκταση του διερευνητικού καθήκοντος της Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής, που ήδη έχει συσταθεί για τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης. Η ΝΔ προτείνει έξι νέα αδικήματα για τον πρώην αναπληρωτή υπουργό, μεταξύ των οποίων, αυτό της εγκληματικής οργάνωσης και της δωροληψίας.

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ