17-05-2021

Ανακοίνωση της ΝΔ για τις αναρτήσεις στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ

Το κυβερνών κόμμα καλεί τον Αλέξη Τσίπρα να πάρει θέση

Να διαγράψει από τον ΣΥΡΙΖΑ το στέλεχος του κόμματος, Ηλία Γρηγόρη, καλεί η Νέα Δημοκρατία τον Αλέξη Τσίπρα μετά τις επιθετικές και υβριστικές αναφορές του – μέσω facebook – σε βάρος του Πρωθυπουργού, του Νίκου Χαρδαλιά και του Σωτήρη Τσιόδρα.

«O υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ηλίας Γρηγόρης ξεπέρασε κάθε όριο χυδαιότητας κατα του Πρωθυπουργού, μελών της κυβέρνησης και ανθρώπων που δίνουν στην πρώτη γραμμή τη μάχη κατά του κορονοϊού όπως ο Σ.Τσιόδρας και ο Ν.Χαρδαλιάς. Καλούμε τον κύριο Τσίπρα, να πάρει θέση και να τον διαγράψει από το κόμμα του. Αν δεν το κάνει, δίνει κάλυψη στις χυδαιότητές του και τις υιοθετεί. Την ώρα που η χώρα βρίσκεται αντιμέτωπη με μια τεράστια κρίση και η συντριπτική πλειοψηφία δίνει τη μάχη με υψηλό αίσθημα ευθύνης, κάποιοι σπέρνουν το μίσος και τον διχασμό και προσπαθούν να επαναφέρουν στην πολιιτκή ζωή το κλίμα της “πάνω και κάτω πλατείας”», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ηλίας Γρηγόρης εξαπέλυσε επίθεση προς την κυβέρνηση, τον πρωθυπουργό, αλλά και τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα και τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά.

Συγκεκριμένα, σε αναρτήσεις του τις τελευταίες ώρες, σχολίασε την κινητή συναυλία της Άλκηστις Πρωτοψάλτηπήγε και έξω από το Μαξίμου – χρησιμοποιώντας υβριστικές εκφράσεις.

Για όσα έγιναν έξω από το Μαξίμου, επίθεση έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση, αναφέροντας ότι έγινε… «”τυχαία” η συναυλία έξω από το Μαξίμου με τον ανιψιό του κι άλλα 50 άτομα», ενώ μιλούσε για έλλειψη σεβασμού στις θυσίες των πολιτών. Βλέπετε, έξω από το Μαξίμου, εκτός των άλλων, μαζεύτηκε κόσμος, χωρίς καμία προφύλαξη.  

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ