21-04-2021

Πέτσας: Η σημερινή εμφάνιση Τσίπρα στη Βουλή μόνο θλίψη προκαλεί

«Η σημερινή εμφάνιση του κ. Τσίπρα στη Βουλή μόνο θλίψη προκαλεί», τόνισε ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, απαντώντας στα όσα είπε σήμερα, Παρασκευή στη Βουλή ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Ο κ. Πέτσας επιτέθηκε στον κ. Τσίπρα τον οποίο χαρακτήρισε ως «μικρό» λέγοντας ότι «το κοστούμι του αρχηγού της αντιπολίτευσης του πέφτει μεγάλο».

«Σε αυτή την τόσο κρίσιμη συγκυρία που η Ελλάδα, όπως και ολόκληρος ο πλανήτης, αντιμετωπίζει μια πρωτόγνωρη πανδημία, είναι κρίμα να είναι τόσο μικρός ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης», είπε ο κ. Πέτσας και πρόσθεσε:

«Με φρασεολογία που δεν αρμόζει στη Βουλή, ούτε στο θεσμικό του ρόλο, ο κ. Τσίπρας προσβάλλει ευθέως τον Ελληνικό λαό και υπενθυμίζει σε όλους τους Έλληνες ότι ακόμη και το κοστούμι του αρχηγού της αντιπολίτευσης του πέφτει μεγάλο».

Τσίπρας: Απόδειξη συνενοχής του Κυριάκου Μητσοτάκη η μη αποπομπή Βρούτση

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Τσίπρας εξαπέλυσε δρυμεία επίθεση κατά της κυβέρνησης για τους χειρισμούς της στο θέμα της τηλεκατάρτισης και των vouchers προς τους επιστήμονες κάνοντας λόγο για σκάνδαλο. Έδειξε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως τον κύριο υπεύθυνο του σκανδάλου, ενώ τον κατήγγειλε γιατί απουσίαζε από τη Βουλή.

«Μόνος του την έστησε τη δουλειά ο κ, Βρουτσης;» είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας και συνέχισε: «Είχε ενημέρωση ο κ. Μητσοτάκης και το Μέγαρο Μαξίμου το σχέδιο για τηλεκταρτιση ή το έκανε μόνος του ο κ. Βρούτσης; Σε αυτό πρέπει να απαντήσει. Αν δεν απαντήσει σημαίνει ότι μαζί τα φτιάξατε. Η απάντηση μπορεί να δοθεί μόνο αποπέμποντας τον κ. Βρούτση. Οτιδήποτε άλλο είναι απόδειξη συνενοχής. Ίδρωσε το αυτί του κ Μητσοτάκη απέσυρε την τηλεκατάρτιση μόλις βγήκαν δημοσιογραφικές έρευνες που φερουν συμβούλους υπουργών να σχετίζονται με τα 5 ΚΕΚ που πήραν τη μερίδα του λεοντος».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ