15-05-2021

«Δεν θα μείνει αναπάντητη η λογοκρισία του Mega» διαμηνύει η Όλγα Γεροβασίλη (video)

Σοκαρισμένη από την στάση και την απάντηση που εισέπραξε χθες, Τρίτη, από τους υπεύθυνους στον τηλεοπτικό σταθμό «Mega», όταν ζήτησε να παρέμβει κατά τη διάρκεια του δελτίου ειδήσεων, δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος, μιλώντας στην ΕΡΤ.

“Και γιατί να σας βγάλουμε; Για να βγάλετε λόγο;”, ήταν η απόκριση από τον τηλεοπτικό σταθμό, σύμφωνα με την κ. Γεροβασίλη, κάνοντας λόγο για λογοκρισία η οποία δεν θα μείνει αναπάντητη, ενώ από χθες, προανήγγειλε -μέσω ανακοίνωσης- την προσφυγή της στη δικαιοσύνη.  

Αναφερόμενη στις καταγγελίες του Γιάννη Πανούση, η κυβερνητική εκπρόσωπος τόνισε ότι οι επαφές με τους κρατούμενους γίνονται σε στιγμές κρίσης προκειμένου να αποτραπούν χειρότερες εξελίξεις. «Η κυβέρνηση δεν διαπραγματεύεται προκειμένου να εισάγει νομοσχέδια. Όμως, οι επαφές με τους κρατούμενους που έκαναν απεργία πείνας εκείνο το διάστημα γίνονταν προκειμένου να αποτραπεί κάποιος να πεθάνει. Οι κινήσεις καλώς έγιναν. Η κυβέρνηση νομοθετεί με τον τρόπο που πρέπει να νομοθετήσει», σημείωσε η ίδια.

«Ο Πάνος Λάμπρου διαψεύδει τους διαλόγους και εγώ τον πιστεύω. Ήταν συνεργάτης του υπουργείου αλλά τι σημασία έχει; Θα μπορούσε να είναι συνεργάτης του υπουργείου και σήμερα. Που είναι το πρόβλημα;», διερωτήθηκε η κ. Γεροβασίλη, απαντώντας για τις συνομιλίες που έχουν δει το «φως της δημοσιότητας».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ