06-05-2021

Τζιτζικώστας: Πρώτο μου μέλημα είναι να βάλω τάξη στις δαπάνες και στη λειτουργία της παράταξης

«Στις 22 του μηνός το βράδυ η Νέα Δημοκρατία δεν θα χωρίζεται πλέον σε σαμαρικούς, καραμανλικούς και μητσοτακικούς», δήλωσε ο Απόστολος Τζιτζικώστας σε ζωντανή συνέντευξη στο NEWS 247.

Ερωτώμενος για τους συνυποψηφίους του, οι οποίοι έχουν αρνηθεί τη θέση του αντιπρόεδρου που είπε ότι θα τους προτείνει, ο κ. Τζιτζικώστας απάντησε: «Μην περιμένετε να πουν κάτι διαφορετικό μέσα στην προεκλογική περίοδο. Σε κάθε περίπτωση όμως, θα βρεθεί για τη θέση του αντιπροέδρου που θα έχει την ευθύνη της κοινοβουλευτικής παρουσίας, ένα στέλεχος που να έχει κοινοβουλευτική εμπειρία, γνώσεις, να είναι καλός ρήτορας, να μην αφήνει τίποτα αναπάντητο και να μεταφέρει στη Βουλή τη γραμμή που θα συμφωνούμε συλλογικά στην Κοινοβουλευτική Ομάδα».

Όσο για τα χρέη της ΝΔ, ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος απάντησε: «Πρέπει η Νέα Δημοκρατία να μάθει να ζει με τα χρήματα που έχει, και για να είμαι πιο ακριβής, με αυτά που θα της απομένουν μετά την αποπληρωμή των χρεών της. Πρώτο μου μέλημα είναι να βάλω τάξη στις δαπάνες και στη λειτουργία της παράταξης, γιατί δεν μπορούμε να ζητούμε την εμπιστοσύνη του κόσμου για να συγυρίσουμε την οικονομία της χώρας, αν πρώτα δεν έχουμε συγυρίσει το ίδιο μας το σπίτι».

Πηγή φωτογραφίας: sooc

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ