07-05-2021

Τι αναφέρει η ανακοίνωση των ιατρών για τον Τρύφωνα Αλεξιάδη

«Έγινε ο απαραίτητος εργαστηριακός και απεικονιστικός έλεγχος και κρίθηκε σκόπιμο να εισαχθεί στη Νευρολογική Κλινική για περαιτέρω έλεγχο»

Την πρώτη ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Τρύφωνα Αλεξιάδη, ο οποίος κατέρρευσε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος στη Βουλή, έκαναν οι γιατροί του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του νοσοκομείου, ο Τρύφων Αλεξιάδης: «Προσήλθε στις 17:00 με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στα Εξωτερικά Νευρολογικά Ιατρεία για επεισόδιο απώλειας συνείδησης. Έγινε ο απαραίτητος εργαστηριακός και απεικονιστικός έλεγχος και κρίθηκε σκόπιμο να εισαχθεί στη Νευρολογική Κλινική για περαιτέρω έλεγχο».

Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής Β’ Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ, με ανάρτησή του στο Facebook έσπευσε να καθησυχάσει άπαντες, αναφέροντας ότι είναι καλά. «Στο ΓΝΑ Γεννηματάς, εξετάσεις μετά από ένα λιποθυμικό επεισόδιο. Είμαι καλά, ευχαριστώ από καρδιάς για το ενδιαφέρον και τις ευχές», υπογράμμισε ο κ. Αλεξιάδης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ