26-02-2021

Μητσοτάκης: Κουρασμένος και αμήχανος ο πρωθυπουργός

Ως πολιτικά φθαρμένο και ανεπαρκή να διαχειριστεί την πολύ μεγάλη πρόκληση της επιστροφής της χώρας σε μια τροχιά ανάπτυξης χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά την συνάντηση που είχε την Παρασκευή στο Επιμελητήριο Εύβοιας με φορείς του νομού.

«Όσοι τον βλέπουν και η εικόνα του και η στάση του δείχνει ένα Πρωθυπουργό κουρασμένο και αμήχανο και ο οποίος για βασικά θέματα όπως ο ΦΠΑ στην εκπαίδευση ταλαιπωρεί εδώ και δυο μήνες ολόκληρη την ελληνική κοινωνία και την ιδιωτική εκπαίδευση χωρίς να μπορεί να δώσει λύση», συνέχισε ο κ. Μητσοτάκης.

Σε ό,τι αφορά στην οικονομική κατάσταση, εκτίμησε ότι επιτάχυνση στον οικονομικό τομέα θα δώσει το σταθερό τραπεζικό σύστημα, η σταθερή και  μειωμένη φορολογία αλλά «πρωτίστως μια κυβέρνηση που να σέβεται τον επιχειρηματία και να μην τον βλέπει ως εχθρό και να μην υπερφορολογεί την οικονομική δραστηριότητα, προσελκύοντας παράλληλα επενδύσεις».

Για την εκλογή αρχηγού στη Νέα Δημοκρατία, υποστήριξε ότι ένας «ολοένα και μεγαλύτερος αριθμός αγκαλιάζει και στηρίζει τη δικιά μου υποψηφιότητα». Παράλληλα, δήλωσε πεπεισμένος ότι η Ν.Δ. θα είναι ενωμένη την επομένη των εκλογών και πιο ισχυρή.

«Ελπίζω και εύχομαι με τη στήριξη των Νεοδημοκρατών να είμαι εγώ αυτός που θα αναλάβει αυτό το δύσκολο έργο», κατέληξε ο κ. Μητσοτάκης.

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ