15-04-2021

Novartis: Η κατάθεση Σαμαρά που στοχοποιεί Τσίπρα- Παπαγγελόπουλο

Ο μόνος που κατονομάζει τον Αλέξη Τσίπρα

Ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς επιβεβαιώνει στην κατάθεσή του στον Άρειο Πάγο την πρόθεση του να κάνει πραγματικότητα αυτό που είχε δηλώσει εξ αρχής, το γνωστό “θα τους πάω μέχρι τέλος”. Στο κείμενο της κατάθεσης ο πρώην πρωθυπουργός, εκτός του Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, κατονομάζει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, ως “εγκεφάλους της σκευωρίας”. 

Η διαρροή της κατάθεσης και η απλή ανάγνωση του περιεχομένου της κάνει ακόμα πιο σαφές το “άδειασμα” Μητσοτάκη στον Αντώνη Σαμαρά, καθώς ο πρόεδρος της ΝΔ έχει κάνει σαφές ότι βγάζει από το κάδρο τον Αλέξη Τσίπρα, κάτι που δεν κάνει ευτυχή τον πρώην πρόεδρο του κόμματος.

Χαρακτηριστικά είναι τα αποσπάσματα της κατάθεσης Σαμαρά:

Ιθύνων νους είναι ο τέως Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας

“..ιθύνων νους είναι ο τέως Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος, από κοινού με τον εκτελεστικό του βραχίονα, τέως Αναπληρωτή Υπουργό Δικαιοσύνης Παπαγγελόπουλο, αρμόδιο για θέματα διαφθοράς, εξύφαναν το σχέδιο της απόπειρας πολιτικής μου εξόντωσης, χρησιμοποιώντας τους εν λόγω εισαγγελικούς λειτουργούς ως πειθήνια όργανα των ανόμων στοχεύσεών τους…”

Ευθεία σύνδεση Εισαγγελίας Διαφθοράς με Τσίπρα και Παπαγγελόπουλο

“….Η ευθεία σύνδεση της Εισαγγελίας Διαφθοράς με την εφημερίδα DOCUMENTO, η οποία διέθετε σταθερά και σε κάθε φύλλο κυκλοφορίας της εκτενή χώρο για την κυβερνητική προπαγάνδα, διαθέτοντας όχι μόνο αποκλειστική και προνομιακή πληροφόρηση για όσα γίνονταν αλλά και για όσα επρόκειτο να γίνουν, φτάνοντας στο σημείο να προαναγγείλει εμπλοκή Υπουργών και Πρωθυπουργού και να δημοσιεύει το τι επρόκειτο να καταθέσει μετά από 2 ημέρες προστατευόμενος ψευδομάρτυρας (!) είναι αδιαμφισβήτητη. …’Οπως προκύπτει και από την εξέταση και των άλλων δημοσιευμάτων, υφίσταται ευθεία σύνδεση μεταξύ των Εισαγγελέων Διαφθοράς και των κκ Τσίπρα και Παπαγγελόπουλου…”

Ο Τσίπρας παρήγγειλε την σκευωρία

“…ο κ. Τσίπρας αποφάσισε και παρήγγειλε την κατασκευή της σκευωρίας, ο κ. Παπαγγελόπουλος, λόγω των ιδιοτήτων του, μερίμνησε ως «Ρασπούτιν» για την υλοποίησή της υποδεικνύοντας ενέργειες στην ευνοούμενή του Εισαγγελέα Διαφθοράς, βρέθηκαν οι πρόθυμοι μάρτυρες που κατέθεταν ό,τι κατά την εκάστοτε πολιτική συγκυρία εξυπηρετούσε τους μικροπολιτικούς σχεδιασμούς του κ. Τσίπρα και όλα δημοσιεύονταν ως κομματική προπαγάνδα από το κυβερνητικό φερέφωνο, την εφημερίδα του κ. Βαξεβάνη…”

Δεν προέκυψε από το FBI άλλοι το κατασκεύασαν

“…Η υπόθεση αυτή δεν προέκυψε τυχαία. Δεν ακολούθησε, όπως υποστηρίχθηκε πολιτικά, υποτιθέμενα στοιχεία που δήθεν προέκυψαν από κάποια έρευνα του FBI: τέτοια στοιχεία ποτέ δεν υπήρξαν, τουλάχιστον σε ό,τι με αφορά, όπως αποδεικνύεται τόσο από την επισκόπηση των εγγράφων που αποτέλεσαν την αποσταλείσα ως σκάνδαλο δικογραφία προς την Βουλή, όσο και από τα παρατιθέμενα στην εκδοθείσα μεταγενέστερα Διάταξη. Η υπόθεση αυτή κατασκευάστηκε, σχεδιάστηκε και στήθηκε έχοντας προαναγγελθεί από τα πλέον αρμόδια επικοινωνιακά μέσα πολιτικής προπαγάνδας: Δημοσιεύθηκε από το DOCUMENTO έναν ολόκληρο χρόνο πριν υπάρξουν καν οι καταθέσεις των ψευδομαρτύρων, απασχόλησε σταθερά την ίδια εφημερίδα κατ’ αποκλειστικότητα, μαζί με δηλώσεις κυβερνητικών τότε στελεχών που επεδίωκαν την πολιτική μου εξόντωση και αποτέλεσε αγαπημένο καταφύγιο της εφημερίδας της απελθούσας Κυβέρνησης αλλά και προσωπικά του κ. Τσίπρα μέχρι και σήμερα!…”

Ο Τσίπρας το κατασκεύασε

“Ο κ. Τσίπρας κατασκεύασε μία ανύπαρκτη υπόθεση με ψευδείς μαρτυρίες για πολιτική εκμετάλλευση, όπως του επέτρεψε ο θεσμικός και πολιτικός του αμοραλισμός.

“Τσάρος” ο Τσίπρας

“…Ήρθε η στιγμή, λοιπόν, η Ελληνική Δικαιοσύνη να θυμίσει στους επίορκους Εισαγγελείς που ανέλαβαν χρέη εκτελεστών μιας χαλκευμένης σκευωρίας, ότι ο Δικαστικός Λειτουργός θα πρέπει να υπακούει σε ό,τι του υπαγορεύει το δίκαιο και όχι να καθίσταται υποχείριο του κάθε «Ρασπούτιν»-Παπαγγελόπουλου ή «Τσάρου»-Τσίπρα, εξυπηρετώντας τα συμφέροντα της πολιτικής εξουσίας προς ίδιον όφελος!…”

Λειτουργούσαν ως μαφία

“…Με όλα όσα προεξέθεσα, προσπάθησα να σταχυολογήσω τα κατά τη γνώμη μου κρίσιμα στοιχεία που επιτρέπουν τον σχηματισμό ασφαλούς πεποίθησης για τις αξιόποινες πράξεις που τέλεσαν τα πρόσωπα που έχω εγκαλέσει, τα οποία, λειτουργώντας ως συμμορία στο πλαίσιο του άρθρου 187 παρ. 5 ΠΚ με ενέπλεξαν παρανόμως σε μία ποινική διαδικασία επί τη βάσει ψευδών και κατασκευασμένων στοιχείων και χωρίς κανένα σοβαρό αποδεικτικό μέσο, προκαλώντας μου τεράστια ηθική βλάβη. Κατά την κρίση και εκτίμησή μου, έχει πλέον καταστεί σαφής κι αδιαμφισβήτητη η παράνομη συμπεριφορά των εγκαλουμένων: οι Εισαγγελείς που παραβίασαν κατ’ επανάληψιν και με πολλούς τρόπους όλες τις προστατευτικές δικονομικές δικλείδες υπηρετώντας κατασκευασμένο σχέδιο καθ’ υπαγόρευσιν του κ. Τσίπρα και του κ. Παπαγγελόπουλου”

Πηγή: dikastiko.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ