22-04-2021

Σπίρτζης: Η επιχειρηματολογία της κυβέρνησης για τον ΒΟΑΚ είναι για γέλια (video)

«Η επιχειρηματολογία της κυβέρνησης για τον ΒΟΑΚ είναι για γέλια. Είναι να λυπάται κανείς για το σχεδιασμό που έχει σχετικά με τις υποδομές» δήλωσε ο Χρήστος Σπίρτζης

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης μιλώντας στο Ράδιο Κρήτη. «Η ΝΔ δεν έχει λογική της συνέχισης του κράτους, δεν έχει δυστυχώς μία λογική του τι χρειάζεται η χώρα για τις υποδομές και με ποιο σχέδιο προχωράμε» υπογράμμισε και πρόσθεσε «δεν μπορεί να γίνει έργο με έναν μόνο διαγωνισμό. Εκτός αν η ΝΔ δε σχεδιάζει αυτοκινητόδρομο αλλά σχεδιάζει κάτι σαν αυτό που έχουμε τώρα».

«Η επιχειρηματολογία της κυβέρνησης για τον ΒΟΑΚ είναι για γέλια. Είναι να λυπάται κανείς για το σχεδιασμό που έχει σχετικά με τις υποδομές» δήλωσε ο Χρήστος Σπίρτζης στον απόηχο των δηλώσεων του υφυπουργού Μεταφορών Γιάννη Κεφαλογιάννη.

Ο πρώην υπουργός Μεταφορών και Υποδομών τόνισε ότι η ΝΔ το μόνο που έχει στο μυαλό της είναι ο εγκλωβισμός σε μία επικοινωνιακή πολιτική που ακολουθούσε ως αντιπολίτευση και συνεχίζει ως κυβέρνηση.

Τέλος ο κ. Σπίρτζης έκανε λόγο για μεγάλη άγνοια της ΝΔ για τη νομοθεσία και για τα βήματα που πρέπει να γίνουν

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ