13-05-2021

Ξεκινά από λεπτό σε λεπτό η συνέντευξη Τύπου του Αλέξη Τσίπρα στην 84η ΔΕΘ

Με τη συνέντευξη Τύπου που θα δώσει το μεσημέρι της Κυριακής (15/9) ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ολοκληρώνει την τριήμερη επίσκεψη του στη Θεσσαλονίκη για την 84η ΔΕΘ.

Η συνέντευξη Τύπου είναι προγραμματισμένη για τις 12.30 στο συνεδριακό κέντρο “Ι. Βελλίδης”.

Ολική επαναφορά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

Δυναμικός και με μια εξαιρετική ομιλία το βράδυ του Σαββάτου, ο Αλέξης Τσίπρας έδειξε από το βήμα της 84ης ΔΕΘ τον προοδευτικό δρόμο που έχει ανάγκη η Ελλάδα, παρουσιάζοντας τους 4 βασικούς άξονες του σχεδίου του ΣΥΡΙΖΑ για τη διακυβέρνηση της χώρας στον αντίποδα της κυβέρνησης ΝΔ προς όφελος της μεγάλης κοινωνικής πλειοψηφίας. «Η χώρα έχει νέα κυβέρνηση, αλλά έχει και μια ισχυρή, ισχυρότατη αντιπολίτευση», τόνισε μεταξύ άλλων.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κάνοντας μία αναδρομή, ανέφερε πως ο ΣΥΡΙΖΑ κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησής του, κλήθηκε να διαχειριστεί μία πραγματικότητα ολέθρου και κατάφερε να σταματήσει αυτή την πορεία της καταστροφής.

Τόνισε δε, πως οι πολίτες γνωρίζουν πώς ζούσαν το 2015 και γνωρίζουν πού και πώς ζουν σήμερα.

«Για πρώτη φορά μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια η χώρα κατάφερε να πατήσει στα δικά της πόδια», επισήμανε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Αλέξης Τσίπρας κατηγόρησε επίσης τη ΝΔ ότι επιχειρεί να παρουσιάσει ως δική της την πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ενώ τη λοιδορούσε. «Είμαστε εδώ μετά από τεσσεράμισι χρόνια αγώνων και μάχης για να κρατήσουμε όρθια την Ελλάδα», είπε ο Αλέξης Τσίπρας, στην αρχή της ομιλίας του στην 84η ΔΕΘ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ