04-02-2021

«Ξεχνά ο Μητσοτάκης ότι συμπορευόταν με ακραία στοιχεία» σχολιάζει ο Χαρίτσης

Στα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με τον λαϊκισμό, αναφέρθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης.

Αναφέροντας τη συμπόρευση της Νέας Δημοκρατίας στα συλλαλητήρια για το Μακεδονικό, αλλά και την πολιτική εκμετάλλευση της Συμφωνίας των Πρεσπών, ο κ. Χαρίτσης υπογραμμίζει: Φανταζόμαστε ότι ο κ. Μητσοτάκης θεωρεί ότι η ελληνική κοινωνία έχει ξεχάσει τη συμπόρευση της ΝΔ με ακραία στοιχεία στα συλλαλητήρια κατά της συμφωνίας των Πρεσπών και τη μικροπολιτική εκμετάλλευση του Μακεδονικού όταν η παράταξή του ενθάρρυνε λαϊκιστικές, μισαλλόδοξες και αντιπολιτικές φωνές.

Αναλυτικά η δήλωση του εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ:

Στη σημερινή ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματός του, ο κ. Μητσοτάκης μίλησε για το «δηλητήριο του λαϊκισμού» και επιχείρησε να παρουσιάσει την ΝΔ ως εκείνο το κόμμα που μάχεται εναντίον του.

Φανταζόμαστε ότι ο κ. Μητσοτάκης θεωρεί ότι η ελληνική κοινωνία έχει ξεχάσει τη συμπόρευση της ΝΔ με ακραία στοιχεία στα συλλαλητήρια κατά της συμφωνίας των Πρεσπών και τη μικροπολιτική εκμετάλλευση του Μακεδονικού όταν η παράταξή του ενθάρρυνε λαϊκιστικές, μισαλλόδοξες και αντιπολιτικές φωνές.

Τώρα αίφνης οι υπουργοί του κάνουν στροφή 180 μοιρών, αναγνωρίζουν ότι η συμφωνία είναι επωφελής για τα εθνικά μας συμφέροντα και προτάσσουν την ανάγκη πιστής τήρησης της.

Κύριε Μητσοτάκη, δεν ζούμε στη χώρα των χρυσόψαρων!

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ