14-04-2021

Κρέτσος: Όποτε πάμε να μιλήσουμε με στοιχεία και νούμερα, υπάρχει αντίδραση από τη ΝΔ (video)

Στα ύψη βρίσκεται το πολιτικό θερμόμετρο, σχεδόν τρεις εβδομάδες πριν από τις εθνικές εκλογές της 7η Ιουλίου.

Ο υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Λευτέρης Κρέτσος, και ο υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της ΝΔ, Τάκης Θεοδωρικάκος, βρέθηκαν απόψε καλεσμένοι στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

«Πιστεύω ότι οι πολίτες έχουν μπουχτίσει με τη λιτότητα και θέλουν πραγματική αλλαγή. Η οικονομία όμως προχωρά, και αυτό φαίνεται από όλους τους μακροοικονομικούς δείκτες. Αυτή η κυβέρνηση έχει στήσει την πιο πλούσια βιβλιοθήκη και έχει θεσμοθετήσει την αναπτυξιακή τράπεζα, έχει αρχίσει να υλοποιεί φορολογικά κίνητρα από το 2017 και πλέον έχει πολύ ελκυστικά πακέτα κυρίως για επενδύσεις στρατηγικού χαρακτήρα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Λευτέρης Κρέτσος.

«Είναι μια κυβέρνηση η οποία σπρώχνει τις επενδύσεις, όπως αυτή του Ελληνικού», πρόσθεσε ο κ. Κρέτσος, με τον κ. Θεοωρικάκο να του απαντά σε υψηλούς τόνους πως «τέσσερα χρόνια πάντως δεν το κάνατε».

Όοσν αφορά στις σημερινές δημοσκοπήσεις που δίνουν προβάδισμα της ΝΔ με μείωση της «ψαλίδας», για τις εθνικές εκλογές, ο Λευτέρης Κρέτσος τόνισε πως μπορεί να «γυρίσει το ματς», σημειώνοντας πως «κυβερνήσαμε σε δύσκολες δημοσιονομικές συνθήκες, κάναμε λάθη, κάποια πράγματα μπορούσαμε να τα κάνουμε καλύτερα, όμως έχουμε μια πλούσια παρακαταθήκη έργων και μέτρων, έχουμε χαράξει έναν αναπτυξιακό δρόμο και είναι η ώρα οι Έλληνες να δουν πώς θέλουν να πορευτούν στο μέλλον».

Από την άλλη, ο κ. Θεοδωρικάκος σημείωσε πως οι Έλληνες με την ψήφο τους στις εκλογές της 26ης Μαϊου, είπαν πως «θέλουν πολιτική αλλαγή», ενώ κάλεσε όλους τους πολίτες να πάνε στην κάλπη παρόλο που οι εθνικές εκλογές είναι στα μέσα καλοκαιριού, και -όπως είπε- πολλοί μπορεί να λείπουν σε διακοπές.

«Η οριστική απόφαση θα παρθεί στις 7 Ιουλίου και οι Έλληνες πρέπει να βάλουν ένα τέλος στη στασιμότητα, να ταχθούν με την πρόοδο και όχι με την οπισθοδρόμηση, και σε όσα μας κράτησαν πίσω  όλα αυτά τα χρόνια», τόνισε στη συνέχεια.

«Ο κ. Θεοδωρικάκος μας λέει εδώ και αρκετή ώρα “παχιά λόγια”. Όποτε πάμε να μιλήσουμε με νούμερα και στοιχεία, πάντα υπάρχει αντίδραση από τους ανθρώπους της ΝΔ», απάντησε ο κ. Κρέτσος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ