17-04-2021

Γεμάτο το Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου – Εικόνες από τη Συνάντηση για τη Μεγάλη Προοδευτική Συμμαχία

Ολοκληρώθηκε με την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα, στο Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου, η συνάντηση που διοργάνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ με τίτλο «Μεγάλη Προοδευτική Συμμαχία σε Ελλάδα και Ευρώπη».

«Ενώνουμε δυνάμεις. Για την Ελλάδα των πολλών. Για την Ευρώπη των λαών», σημείωσε νωρίτερα ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, σε ανάρτησή του στο Twitter. Ο πρωθυπουργός συνοδεύει την ανάρτησή του με την αφίσα της εκδήλωσης.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις το Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου, έχει γεμίσει με περίπου 8.000 κόσμου.

Πριν τον πρωθυπουργό μίλησαν ο Γ. Αδαμίδης, πρόεδρος ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ, η Βασιλική Κατριβάνου, πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μέσω video η Λούκα Κατσέλη, πρώην υπουργός, ο Χρήστος Κουτσονάσιος από την κίνηση “Πράττω”, ο πρώην υφυπουργός και μέλος της “Γέφυρας” Νίκος Μπίστης, η υπουργός Διοικητκής Ανασυγκρότησης Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, ο Γιώργος Παναγιωτόπουλος από τη Σοσιαλιστική Πρωτοβουλία, ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Παναγιώτου από τη “Γέφυρα”, η Νατάσα Πενταγιώτη από την κίνηση πολιτών “Κόσμος”, ο πρώην υπουργός Γιάννης Ραγκούσης, η πρώην βουλευτής και συμμετέχουσα στη “Γέφυρα” Μαρία Ρεπούση, ο Λάμπρος Ρώσσης, εκπρόσωπος της κίνησης “Χάρτα 19”, και ο πρώην υπουργός Στέφανος Τζουμάκας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ