16-04-2021

«Στα όρια στατιστικού λάθους η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ», αποκαλύπτει ο Κούλογλου

Για μετρήσεις που δεν έχουν δει το ακόμα το φως της δημοσιότητας έκανε λόγο ο Στέλιος Κούλογλου λέγοντας ότι η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ–ΝΔ κινείται στα όρια του στατιστικού λάθους, αφήνοντας να εννοηθεί ότι μέχρι την ημερομηνία των εκλογών θα έχουν αλλάξει πολλά.

«Η διαφορά κινείται στα όρια του στατιστικού λάθους, τρία πάνω-τρία κάτω, και ακόμη δεν έχουν τεθεί τα διλήμματα των εκλογών. Αναφέρομαι σε μετρήσεις που έχω υπόψη μου και δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας», είπε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στον News 24/7.

Ο κ. Κούλογλου στη συνέντευξή του μίλησε για «προσυμφωνία Μητσοτάκη-Γεννηματά» σημειώνοντας τα ακόλουθα: «Υπάρχει μια μερίδα στο ΚΙΝΑΛ που δεν θέλει συγκυβέρνηση με τη ΝΔ. Αλλά η κ. Γεννηματά έχει προσυμφωνήσει με τον κ. Μητσοτάκη. Η κ. Καϊλή μου το είπε καθαρά σε μια πρόσφατη τηλεοπτική μας αντιπαράθεση ότι με τον ΣΥΡΙΖΑ αποκλείεται να συνεργαστούν σε κυβερνητικό επίπεδο αλλά δεν ισχύει το ίδιο με τη ΝΔ. Υπάρχει στρατηγική σύγκλιση των ηγεσιών ΝΔ-ΚΙΝΑΛ σε πείσμα των εξελίξεων στο ευρωπαϊκό επίπεδο όπου έχουμε στροφή της σοσιαλδημοκρατίας προς τα αριστερά».

Οταν ρωτήθηκε για το θέμα Πετσίτη, ο κ. Κούλογλου σημείωσε:«Δεν έχω δει κανένα στοιχείο που να συνδέει τις οικονομικές δοσοληψίες του κ. Πετσίτη με την κυβέρνηση. Ένας συμμαθητής του κ. Παππά έγινε πλούσιος, γίνεται δικαστική έρευνα, αλλά δεν υπάρχει πολιτικό θέμα. Πολιτικό θέμα θα προκύψει από τις εξελίξεις στο σκάνδαλο Novartis και είναι προφανές ότι η αντιπολίτευση επιχειρεί αντιπερισπασμό».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ