31-10-2020

Πηγές ΝΔ: Ο ΣΥΡΙΖΑ επενδύει στην άνοδο των ακραίων δυνάμεων

«Η υπεύθυνη πατριωτική στάση της ΝΔ για το Σκοπιανό είναι προφανές ότι ενοχλεί τις ακραίες δυνάμεις, προς θλίψη του ΣΥΡΙΖΑ που επενδύει στην άνοδό τους», σχολίασαν χαρακτηριστικά το μεσημέρι της Δευτέρας πηγές της ΝΔ ως απάντηση στα όσα δήλωσε νωρίτερα στον ρ/σ «News 247» ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.

«Και ενοχλούν βέβαια και την κυβέρνηση, γιατί γκρεμίζει το αφήγημά της ότι οι διαμαρτυρίες σε βάρος της είναι δήθεν υποκινούμενες από τη ΝΔ», κατέληξαν στο σχόλιό τους οι ίδιες πηγές.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Τζανακόπουλος, αναφερόμενος στο επεισόδιο που εκτυλίχθηκε κατά τη διάρκεια ομιλίας του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βέροια όταν ακροδεξιοί του επιτέθηκαν λεκτικά, τόνισε: «Όποιος σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελλες».  Όπως σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο κ. Μητσοτάκης έπαιξε ένα πολιτικό χαρτί για να αξιοποιήσει πολιτικά τις αντιρρήσεις τμήματος της κοινωνίας και έχασε τον έλεγχο, υιοθετώντας πλήρως την ακροδεξιά και, όπως είπε, το χειρότερο ήταν ότι δεν φάνηκε να στέκεται αυτοκριτικά απέναντι στο ζήτημα, μην κατανοώντας ότι παίζοντας σε αυτό το ακραίο πεδίο, ο μόνος που κερδίζει είναι η ακροδεξιά και ο εθνικισμός.