02-03-2021

Σκευωρία χαρακτηρίζει η ΝΔ τις ποινικές διώξεις για τα θαλασσοδάνειά της

Παράσταση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει η Νέα Δημοκρατία τις ποινικές διώξεις που έχουν ασκηθεί εναντίον της, για ανεξόφλητα δάνεια εκατομμυρίων.

Συγκρίνοντας την περίπτωση αυτή με τη Novartis, αλλά και επικαλούμενη την περίπτωση της Μυρσίνης Λοΐζου, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης απεκδύεται τις ευθύνες της εξόφλησης των δανείων του, παραπέμποντας, πού αλλού, στις κάλπες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Τώρα που η υπόθεση Νοvartis αποδείχτηκε η μεγαλύτερη σκευωρία από συστάσεως ελληνικού κράτους και όλα τα δήθεν σκάνδαλα του παρελθόντος κατέρρευσαν, η κυβέρνηση στήνει την τελευταία της παράσταση για τα δάνεια των κομμάτων που αποδείχθηκαν νόμιμα ακόμη και από την εξεταστική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι πολίτες, όμως, έχουν πια καταλάβει από τις πράξεις τους ότι το ανήθικο πλεονέκτημά τους είναι το μόνο που τους έχει απομείνει. Από την κλοπή της Λοΐζου στη διαπλοκή του Κόκκαλη, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πείθει πια κανέναν.

Η ώρα της κάλπης έφτασε και το μήνυμα που θα λάβει η χειρότερη και πιο επικίνδυνη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης θα είναι εκκωφαντικό».

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ