21-02-2021

Συνάντηση Ηλιόπουλου με εκπροσώπους της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών, Αττικής και Αργοσαρωνικού

Ιδιαίτερα σημαντικά θέματα για τη λειτουργία της πόλης, όπως η καθαριότητα, η βιώσιμη κινητικότητα, ο ηλεκτροφωτισμός, αλλά και η ασφάλεια, που επηρεάζουν τόσο τον επαγγελματικό κλάδο της τουριστικής δραστηριότητας όσο και τους κατοίκους, συζητήθηκαν στη συνάντηση που είχε με εκπροσώπους της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών, Αττικής και Αργοσαρωνικού, ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων με την «Ανοιχτή Πόλη», Νάσος Ηλιόπουλος.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωσή του, συζητήθηκαν, επίσης, οι οικονομικές και κοινωνικές μεταβολές που έχουν επέλθει λόγω της ανεξέλεγκτης εξάπλωσης της βραχυχρόνιας μίσθωσης. Σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση του κ. Ηλιόπουλου, τόσο εκείνος όσο και οι εκπρόσωποι της Ένωσης Ξενοδόχων πρόταξαν από κοινού το ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων και συμφώνησαν στην ανάγκη άμεσης εφαρμογής της ανακύκλωσης στην πηγή με αμοιβαία εκατέρωθεν οφέλη.

Επίσης, ο κ. Ηλιόπουλος δεσμεύτηκε «για θεσμικά κατοχυρωμένο διάλογο των επαγγελματιών με τον δήμο, από την επόμενη κιόλας μέρα των εκλογών».

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ