04-02-2021

Κοντά στους κατοίκους των Πατησίων ο Νάσος Ηλιόπουλος – Σημαντικά τα προβλήματα της περιοχής

Στην 5η Δημοτική Κοινότητα, στα Πατήσια, όπου οι κάτοικοι της περιοχής μοιράστηκαν τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, μίλησε σήμερα (22/01) ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων και επικεφαλής του συνδυασμού «Ανοιχτή Πόλη», Νάσος Ηλιόπουλος.

Φορείς, πολιτιστικοί σύλλογοι, κινήσεις αλληλεγγύης, εκπρόσωποι δομών και σωματείων, αλλά και συλλόγων γονέων, παρουσίασαν παρουσία του Νάσου Ηλιόπουλου, πτυχές της καθημερινότητας της Αθήνας που δεν έχουν εισακουστεί για χρόνια από την κεντρική διοίκηση του Δήμου.

Τα προβλήματα είναι πολλά και η γειτονιά βιώνει έντονα την εγκατάλειψη. Ένα από τα μεγάλα προβλήματα, όπως ανέφεραν κάτοικοι και φορείς των Πατησίων έχει να κάνει με τα αντιπλημμυρικά έργα για τα οποία ο δήμος έχει αδιαφορήσει πλήρως.

Ο ελλιπής ηλεκτροφωτισμός, τα σκουπίδια, τα σημαντικά ακίνητα για τα οποία οι κάτοικοι έχουν αγωνιστεί και ακόμη δεν έχουν αξιοποιηθεί προς όφελος των κατοίκων, ο χώρος της Columbia, η παντελής απουσία χωρών πολιτισμού, είναι μόνο μερικά από τα θέματα που τέθηκαν και συζητήθηκαν σε μια ατμόσφαιρα συνεργασίας και συμμετοχής.

Ο Νάσος Ηλιόπουλος άκουσε με προσοχή τα προβλήματα και την αγωνία των κατοίκων και συνομίλησε με τους παρευρισκόμενους που γέμισαν τον πολυχώρο ΕΚΣΤΑΝ.

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ