28-02-2021

Καμμένος: Κοινή η αμυντική πολιτική Ελλάδας και Κύπρου

Την πεποίθηση ότι θα ξαναμπεί μπροστά η οικονομία της Ελλάδας, εξέφρασε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, ο οποίος αύριο θα εκπροσωπήσει την ελληνική κυβέρνηση στον εορτασμό της 55ης επετείου από την ίδρυση της Κυπριακής Δημοκρατίας.

«Με φρούριο την δημοκρατία και πίστη στο Θεό θα προχωρήσουμε για ένα καλύτερο μέλλον», τόνισε , μετά την αποψινή του συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Χρυσόστομο. Ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος συγχάρηκε τον κ. Καμμένο για την επανεκλογή του και για την ανάληψη των υπουργικών καθηκόντων. Επίσης, ευχήθηκε να ξεπεραστεί η οικονομική κρίση, που δοκιμάζει την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό.

Εξάλλου, ο Έλληνας υπουργός δήλωσε ότι με τον Κύπριο ομόλογο του υπάρχει άριστη συνεργασία , η οποία θα επεκταθεί, «γιατί Ελλάδα και Κύπρος έχουν κοινή αμυντική πολιτική».

Ο κ. Καμμένος είπε ότι «ο Ελληνισμός και η Ορθοδοξία έχουν κοινή πορεία» και ότι ο Ελληνισμός πέρασε δύσκολες μέρες, αντιμετώπισε προσβολές και επιθέσεις. Αλλά, όπως τόνισε: «Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει , δεν την σκιάζει φοβέρα καμιά».

Τον Έλληνα υπουργό συνοδεύουν ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, ναύαρχος Αποστολάκης και υπηρεσιακοί παράγοντες.

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ