05-03-2021

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος νέος προϊστάμενος του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη

Καθήκοντα Προϊσταμένου του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη αναλαμβάνει ο Γιώργος Αγγελόπουλος, όπως ανακοίνωσε το Μέγαρο Μαξίμου.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα βρεθεί στη θέση της Κατερίνας Νοτοπούλου, η οποία μετά τον πρόσφατο ανασχηματισμό της κυβέρνησης ανέλαβε τη θέση της υφυπουργού στο  υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης.

Σημειώνεται, ότι ο κ. Αγγελόπουλος είχε διατελέσει σύμβουλος του υπουργού Παιδείας, Κώστα Γαβρόγλου, αναπληρωτής γενικός γραμματέας και γραμματέας του υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1966 και σπούδασε κοινωνιολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και κοινωνική ανθρωπολογία στο πανεπιστήμιο του St. Andrews της Σκωτίας. Είναι διδάκτορας Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του πανεπιστημίου του Καίμπριτζ, και υπότροφος του ΙΚΥ. Δίδαξε σε πανεπιστήμια της Ελλάδας και του εξωτερικού (Καίμπριτζ, Πάντειο, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Γκρατζ, Λευκωσία) και έχει δημοσιεύσει μελέτες στα ελληνικά, αγγλικά και γαλλικά.

Από το 2014 είναι επίκουρος καθηγητής στο Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του ΑΠΘ και έχει δραστηριοποιηθεί σε δομές κοινωνικής και αλληλέγγυας οικονομίας, καθώς και στο πανεπιστημιακό συνδικαλιστικό κίνημα.

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ