09-05-2021

Άφαντος παραμένει ο Μπαρμπαρούσης: Μπλόκα και έρευνες πόρτα – πόρτα από την αστυνομία (εικόνες)

  • Πάνοπλοι αστυνομικοί έχουν στήσει μπλόκα και σταματούν οχήματα
  • Έρευνες ακόμη και σε στάνες
  • Γλιτωσε χάρη στο e-pass των διοδίων

Η κινητοποίηση της αστυνομίας στην περιοχή του Αγρινίου για τη σύλληψη του πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής Κώστα Μπαρμπαρούση συνεχίζεται.

Πάνοπλοι αστυνομικοί έχουν στήσει μπλόκα και σταματούν οχήματα, προκειμένου να φτάσουν σε οποιοδήποτε στοιχείο που θα τους οδηγήσει στον Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση.

Υπάρχουν όμως άνδρες της αστυνομίας που αναζητούν τον βουλευτή πόρτα-πόρτα στα χωριά, ενώ πραγματοποιούν έρευνες ακόμη και σε στάνες.

Παράλληλα, «χτενίζουν» και τις δασικές περιοχές της περιοχής. Μάλιστα, σε αρκετές περιπτώσεις αναγκάζονται να αφήσουν τα υπηρεσιακά τους οχήματα και να συνεχίσουν με τα πόδια προκειμένου να φτάσουν σε δύσβατα σημεία για τα οποία έχουν πληροφορίες ότι μπορεί και να κρύβεται εκεί ο Μπαρμπαρούσης.

Γλιτωσε χάρη στο e-pass των διοδίων

Από τα χέρια των αστυνομικών γλίτωσε χάρη στο e-pass των διοδίων που είχε στο αυτοκίνητό του.

Όπως αναφέρει η aftodoikisi.gr, με το e-pass πέρασε από τα διόδια της γέφυρας και ξέφυγε με … 200, οι αστυνομικοί, όμως, αναγκάστηκαν να σταματήσουν και να κινηθούν με την υπηρεσιακή διαδικασία πιστοποίησης του κρατικού οχήματος στα διόδια και φυσικά, μέχρι να γίνει αυτό, πρώην βουλευτής του ναζιστικού μορφώματος είχε γίνει καπνός.

Το τελευταίο στίγμα του ήταν πριν από την έξοδο προς το Αγρίνιο, όπου όπως εκτιμάται, έβγαλε τις μπαταρίες από τα κινητά τηλέφωνα για να αισθάνεται πιο … ασφαλής. Οι αστυνομικοί πιθανολογούν πως έχει βρει έχει υποστηρικτικό δίκτυο απόκρυψης σε κάποιο σημείο του ορεινού όγκου της Αιτωλοακαρνανίας, αλλά η ερευνητική πίεση που ασκείται θεωρείται πως θα τον αναγκάσει να ξεπορτίσει από την κρυψώνα του.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ