18-04-2021

«Πρωτοφανής αθλιότητα το περιστατικό με συνεργάτες του Σαμαρά», καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ

Για πρωτοφανή αθλιότητα στην κοινοβουλευτική ιστορία της χώρας κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τον τραμπουκισμό στο εντευκτήριο δύο βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, κατά τη διάρκεια ομιλίας του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στη συζήτηση για την υπόθεση Novarits.

Δείτε επίσης: Τραμπουκισμοί κατά Γάκη και Βαγενά μέσα στη Βουλή

«Οι απειλές και οι ύβρεις που εξαπέλυσαν οι τραμπούκοι κατά των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Γάκη και Άννας Βαγενά στο εντευκτήριο της Βουλής, συνιστά πρωτοφανή αθλιότητα για την κοινοβουλευτική ιστορία της χώρας. Σύμφωνα μάλιστα με δημοσιεύματα, οι συγκεκριμένοι υπήρξαν υψηλόβαθμα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, κατά την περίοδο της προεδρίας του Αντώνη Σαμαρά» αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε επίσης: «Παρακρατικοί του Σαμαρά μας προπηλάκισαν στο εντευκτήριο της Βουλής», καταγγέλλει ο Γάκης

Διαβάστε εδώ ολόκληρη την ανακοίνωση:

«Οι απειλές και οι ύβρεις που εξαπέλυσαν οι τραμπούκοι κατά των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Γάκη και Άννας Βαγενά στο εντευκτήριο της Βουλής, συνιστά πρωτοφανή αθλιότητα για την κοινοβουλευτική ιστορία της χώρας. Σύμφωνα μάλιστα με δημοσιεύματα, οι συγκεκριμένοι υπήρξαν υψηλόβαθμα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, κατά την περίοδο της προεδρίας του Αντώνη Σαμαρά.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του πρώην πρωθυπουργού, οι συνεργάτες του τόλμησαν να απειλήσουν και να καθυβρίσουν τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, χρησιμοποιώντας εμφυλιοπολεμική ρητορική, ως εάν να τελούσαν σε διατεταγμένη υπηρεσία. Η τραγική ειρωνεία του άθλιου περιστατικού αυτού είναι, πως, λίγο νωρίτερα, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Σαμαρά είχε ισχυριστεί ότι η παρούσα κυβέρνηση επαναφέρει το φάντασμα του χουντικού Κωνσταντίνου Κόλλια…

Να γνωρίζει καλά ο κ. Σαμαράς και οι συνεργάτες του πως οι απειλές και οι ύβρεις δεν πρόκειται να τρομοκρατήσουν ούτε τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε και οποιονδήποτε άλλο. Δυστυχώς για αυτόν, η εποχή του Κ. Κόλλια έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί».

Δείτε επίσης: Παραπέμπονται και τα δέκα πολιτικά πρόσωπα στην Προανακριτική – Αναλυτικά τα αποτελέσματα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ