23-04-2021

«Παρακρατικοί του Σαμαρά μας προπηλάκισαν στο εντευκτήριο της Βουλής», καταγγέλλει ο Γάκης

Για παρακρατικούς του Αντώνη Σαμαρά έκανε λόγο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Γάκης, μετά τους τραμπουκισμούς που δέχτηκε μαζί με την Άννα Βαγενά στο εντευκτήριο της Βουλής κατά τη διάρκεια της συζήτησης στην Ολομέλεια για τη συγκρότηση ειδικής Επιτροπής Προκαταρκτικής Εξέτασης για τον σκάνδαλο Novartis.

Δείτε επίσης: Τραμπουκισμοί κατά Γάκη και Βαγενά μέσα στη Βουλή

«Παρακρατικοί του Αντώνη Σαμαρά που νομίζουν ότι το κράτος είναι ιδιοκτησία τους και πολώνουν και διχάζουν τον λαό είναι τα άτομα που προπηλάκισαν εμένα και την Άννα Βαγενά στο εντευκτήριο της Βουλής», τόνισε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στον ραδιοφωνικό σταθμό του 24/7.

Δείτε επίσης: Παραπέμπονται και τα δέκα πολιτικά πρόσωπα στην Προανακριτική – Αναλυτικά τα αποτελέσματα

Ο κ. Γάκης τόνισε ότι τα συγκεκριμένα άτομα πήραν άδεια εισόδου από το γραφείο του Αντώνη Σαμαρά και στο χώρο της Βουλής τα έβαλε ο συνεργάτης του κ. Σαμαρά, Δημήτρης Σταμάτης.

Σημείωσε ότι όταν παρενέβη στην επίθεση που δεχόταν η κυρία Βαγενά, τον έβρισαν και του είπαν «θα σας φάμε με κονσερβοκούτια. Σας θάψαμε μία φορά στο Γράμμο και θα σας ξαναθάψουμε» και συνέχισαν μέχρι που επενέβη η φρουρά της Βουλής και τους απομάκρυνε αφού πήρε τα στοιχεία τους. Μάλιστα ο Γάκης ζήτησε τα στοιχεία των συγκεκριμένων ατόμων από τη φρουρά της Βουλής.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ